SADA ŽALI

Zvijezda omiljenih ‘Prijatelja‘ otvoreno o filerima: ‘Ne mogu vjerovati kako sam izgledala‘

Popularna je glumica iskrena o tome kako su se njezini napori da ostane mladolika zapravo izjalovili

Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow
 

 Warner/Afp/Profimedia

Courteney Cox kaže da nije razumjela koliko je daleko otišla s filerima pokušavajući "vratiti sat unatrag".

Glumica iz hit serije "Prijatelji" opisala je začarani krug kroz koji je prošla kako bi održala svoj mladoliki izgled tijekom pojavljivanja u podcastu ‘Gloss Angeles‘ i izrazila žaljenje što se podvrgnula tim zahvatima. Iako je 58-godišnja Cox u početku vjerovala da je izgledala dobro zbog filera, tek mnogo kasnije joj je postalo jasno koliko je "loše to ispalo".

- Mislila sam da starim dok sam bila jako mlada - objasnila je i opisala da su ti fileri bili "gubitak vremena".

image

Courteney Cox na premijeri filma ‘Scream VI‘

Angela Weiss/Afp

Rekla je da nije shvaćala da je izgledala "pomalo neuredno", prenosi Daily Mail.

- Ne shvaćate kako to izgleda nekoj drugoj osobi i jednostavno napravite previše filera... I onda ih morate ukloniti, a hvala Bogu mogu se ukloniti. Smatram da sam zbrljala puno toga, no srećom, uspjela sam popraviti većinu toga - dodala je.

image

Courteney Cox 2014. godine

Jason Merritt/Getty Images/Profimedia

Courteney kaže da je u nevjerici kad god nađe svoje stare fotografije snimljene iz tog razdoblja estetskih zahvata i filera.

- Gledam svoje slike iz perioda kad sam mislila da izgledam dobro i ne mogu vjerovati kako sam izgledala - istaknula je.

Courteney je bila iskrena o tome kako su se njezini napori da ostane mladolika zapravo izjalovili.

image

Courteney Cox 2017. godine

Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia

Prošle godine, glumica je priznala da se u početku pokušavala boriti protiv starenja raznim "injekcijama" i drugim tretmanima, ali je na kraju shvatila da je ‘poludjela‘ i sada pokušava graciozno stariti. Za časopis Sunday Times Style rekla je da je došlo vrijeme da shvati da se mijenja i stari, a godinama je, baš suprotno, pokušavala "zadržati mladost".

- Nisam shvatila da zapravo izgledam jako čudno s injekcijama i da svome licu radim stvari koje sada nikad ne bih napravila - naglasila je.

Iako je odustala od kozmetičkih zahvata, Courteney voli isprobavati nove proizvode jer još uvijek sebi stvari veliki pritisak da mora izgledati dobro.

- Ja sam ku*** za razne proizvode. Probat ću bilo što - objasnila je glumica najpopularnija po ulozi Monice Geller u sitcomu "Prijatelji". Glumica se inače bliži 60. rođendanu i kaže da "ne može vjerovati".

- Tako je teško to čuti ili reći. Ne mogu vjerovati. Nema ništa loše u tome što imaš 60, samo jednostavno ne mogu vjerovati. Vrijeme tako brzo prolazi. Nema sumnje da sam prizemljenija, toliko sam toga naučila u životu... U čemu uživati, u čemu se više truditi i čega se odreći - zaključila je Cox.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:50