PODMUKLA BOLEST

Zvijezda OnlyFansa očajna: ‘Volim seks, ali svakoga mjeseca šest dana umirem od nesnosnih bolova...‘

Nisam u stanju raditi, ne mogu snimati jer se osjećam usrano. Sve to strašno me iscrpljuje, žali se Annie Knight

Annie Knight 

 Instagram/Planet/Profimedia/Instagram/planet/profimedia

Annie Knight, 26-godišnjakinja iz Newcastlea, stekla je velik broj pratitelja na društvenim mrežama kao poduzetnica i kreatorica sadržaja za odrasle, ali zbog kronične boli, kaže, svakoga mjeseca šest dana ne može raditi. Tad je prikovana za krevet i ne može napustiti kuću.

- Tu bol uopće je teško opisati, šest dana u mjesecu ja sam izvan pogona. Ne mogu ništa planirati, ne mogu ići na sastanke niti ispuniti bilo kakve obveze - rekla je za portal News.com.au.

Naime, Annie pati od endometrioze, što je stanje u kojem tkivo slično sluznici maternice raste izvan nje, obično oko jajnika i jajovoda, ali i na organima kao što su mjehur, crijeva, vagina i cerviks. U nekim ekstremnim slučajevima, tkivo je čak pronađeno u plućima i mozgu. Sve to stvara jaku bol, a može uzrokovati i neplodnost.

- Muče me užasni grčevi u donjem dijelu trbuha i leđima. Javljaju se dva dana prije menstruacije i traju sve dok ne prestane krvarenje. Tad jednostavno nisam u stanju raditi, ne mogu snimati, ne mogu se ni prijaviti na svoj profil na OnlyFansu i poslati poruku obožavateljima jer se osjećam usrano. Previše me boli, ne mogu pravilno razmišljati, sve to strašno me iscrpljuje - požalila se 26-godišnjakinja.

Iako zbog endometrioze trpi i financijske gubitke, Annie kaže kako se ipak osjeća "sretnom", što nije bio slučaj dok je bila radila "običan" uredski posao.

- Toliko sam bila odsutna s posla... Morala sam uzimati neplaćeni dopust svaki put kad bih dobila menstruaciju jer sam imala jake bolove, jednostavno nisam bila u stanju ići u ured. Uvijek sam se pitala ‘zar je to pošteno‘... Blago muškarcima, oni ne moraju prolaziti kroz ovakav pakao - rekla je Knight.

Kaže kako je oduvijek imala bolne menstruacije, a s 19 godina počela je uzimati kontracepcijske pilule. Nadala se da će tako riješiti svoj problem.

- Mjesečnicu sam dobivala svakih 10 dana, zapravo sam uvijek imala menstruaciju, što me jako brinulo, nisam znala zašto mi se to događa pa sam otišla liječniku. Pilule sam pila sedam godina, a onda sam se odlučila ‘skinuti‘ s njih. Isprva je sve bilo u redu, a onda se vratila ta užasna bol. Samo sam ležala u krevetu i jecala od boli cijeli tjedan kad bih imala menstruaciju. Čak sam nekoliko puta otišla u bolnicu, ali uvijek su me odbili i vratili kući, tvrdili su da je sa mnom sve u redu. Ali moji simptomi postajali su sve gori. Osim užasnih grčeva, bila sam jako napuhnuta i nisam mogla otići na WC. Osim toga, mučile su me i dugotrajne glavobolje, a bila sam i iznimno letargična. Na kraju to više nisam mogla podnijeti. Nakon što su me toliki liječnici ignorirali, napokon sam našla ginekologa koji je odmah sugerirao da bi uzrok moje boli mogla biti endometrioza - ispričala je Annie.

Nakon obavljene laparoskopije, liječnici su potvrdili da Knight ima spomenutu kroničnu bolest. Od tad je ponovno počela uzimati kontracepcijske pilule, ali mjesečnice su joj i dalje nepodnošljive.

- Endometrioza mi smeta svemu, sprječava me da izlazim i diktira kako ću raditi svoj posao. Osim toga, to stvarno utječe na moj seksualni nagon, što mi se ne sviđa. Volim seks. Nažalost, nalazim se u bezizlaznoj situaciji - zaključuje gospođica Knight.

image

Annie Knight

Instagram/Planet/Profimedia/Instagram/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:37