KASNO JE SAD...

Zvijezda OnlyFansa opet pokazala divlju stranu: ‘Djeco, nemojte ovo raditi kada pijete!‘

Sestra Katte Moss, bivši model i zvijezda OnlyFansa ima novu tetovažu na koju će se morati naviknuti ‘ona, cijeli svijet i mama‘

Dio sadržaja s OnlyFansa je procurio u javnost

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Lottie Moss (24), mlađa sestra supermodela Kate Moss (48), opet je pokazala svoju divlju stranu. Na društvenim je mrežama objavila fotografije i video-klipove o svojoj novoj tetovaži - na licu. Priznala je da je tetovaža posljedica pijanstva, da je tek kada sa probudila postala svjesna što je napravila. Rekla je da će se na novu "sličicu" morati naviknuti jer, eto, nije to baš nešto što bi odabrala u trijeznom stanju.

A radi se o malenoj tetovaži, riječi "lover" (ljubavnica, ljubavnik) koju će od sada Lottie nositi ispod oka, na vrhu lijevog obraza.

Zvijezda OnlyFansa, koja prema vlastitim tvrdnjama seksi sadržajem na toj platformi zarađuje 75000 eura i više mjesečno, poručila je fanovima kako nema mnogo za reći o prošloj noći osim činjenice da je mogla i bez toga...

- Ne zabrinjavam se, svi ćemo zavoljeti moju novu tetovažu, svijet će je zavoljeti, moja mama isto... - objasnila je. Na svojim profilima na društvenim mrežama podijelila i video nastanka tetovaže, a uz njega i besplatan savjet: "Djeco, nemojte piti alkohol", a dodala je i da je nimalo ne zanima što drugi misle o njezinim tetovažama.

image

Lottie Moss na TikToku

Lottie Moss je polusestra Kate Moss iz drugog braka njihova oca Petera i Inger Solnordal. Kada se ona rodila, Kate je već dominirala modnim pistama. Imala je 13 godina kada se prvi put pojavila u američkom Vogueu koji je velikom pričom popratio vjenčanje Kate Moss i Jamieja Hincea. Tada su je zamijetili ljudi iz modnog svijeta i krenule su ponude za angažmane. Kao model radila je od 2014. godine. Bila je u editorijalima u magazinima Dazed i Teen Vogue i snimala reklamne kampanje za Calvina Kleina sa starijom sestrom. Bila je i na naslovnici francuskog Voguea 2016. godine u društvu američkog supermodela Luckyja Bluea Smitha.

image

Kate i Lottie Moss, 2014. godine

I-images, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/I-images, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Oduvijek je bila na glasu kao partijanerica i poprilično otkačena mlada žena, no svejedno je mnogima bilo šokantno kada je 2021. Moss objavila da će na OnlyFansu ponuditi sadržaje za odrasle, dakako uz plaćanje. Kada su je u napali zbog te odluke, rekla je da je "osoba izražene seksualnosti".

Tada je progovorila i o svojem složenom stavu prema slavi. Smatrala je da je njezinoj karijeri, a sama nikad nije ni sanjala da će se baviti modelingom, uvelike pomogao nepotizam. No, uživala je u kontroli koju je imala u stvaranju vlastitog sadržaja za OnlyFans.

image

Lottie Moss od 2021. je na platformi OnlyFans

Old Boy‘s Club/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Old Boy‘s Club/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tetovaža "lover" na licu tek je posljednja u nizu slikarija na koži koje Lottie Moss ima. U rujnu je pokazala crtež na donjem dijelu leđa - srce okruženo nizom vijugavih linija. Također, ima ptice u letu ispod grudi, riječi "not yours" na stražnjici, anđele na nadlakticama...

@lottiemossx

The way the camera fell at the end ???

♬ F.MRARMSTRONG - KHLOE K.

Ove je godine prvi put progovorila i o svojim problemima s ovisnošću o kokainu i odlasku na rehabilitaciju. To je, kazala je, bila najbolja stvar koju je mogla napraviti za svoje mentalno zdravlje. Govoreći u popularnom podcastu Jamieja Lainga, Private Parts, rekla je da se dugo trudila prikriti svoju bitku s depresijom, mjesecima prije no što su je majka i najbolja prijateljica ohrabrile da potraži stručnu pomoć.

- Ujutro nisam mogla ustati iz kreveta. Prestala sam se baviti modelingom, radila sam nešto za OnlyFans, ali ne baš pretjerano. Nikada nisam govorila o svojim pravim osjećajima. Moraš reći ljudima kako se osjećaš, bilo da je to tvoj terapeut, roditelji ili prijatelji - rekla je u podcastu.

- Razgovarati o stvarima kroz koje ste prošli jako je važno jer ako to ne učinite, ne možete se izliječiti, ne možete nikada preboljeti, to samo trune u vašem mozgu. I onda se počnete kriviti za sve. To je otrov.

Ove godine u siječnju objavila je i kako će ponuditi dio sadržaja s OnlyFansa besplatno. U suzama je objasnila kako su fotografije i njezin broj telefona "procurili" zahvaljujući "bivšoj prijateljici". Do ljeta, stvari su se malo popravile.

Lottie je nedavno najavila i kako ima glumačke ambicije.

- Upravo sam pročitala najuzbudljiviji scenarij i jedva čekam trenutak kada ću biti sretna zbog ove uloge - objavila je na Twitteru. Nije otkrila o čemu se radi, pa je njezino jedino glumačko iskustvo do sada ono u glazbenom spotu za bend The Kooks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:15