SVE ZA KLIKOVE

Zvijezda OnlyFansa priznala: ‘Spavala sam sa zaposlenicima Instagrama da mi vrate obrisani račun‘

Kitty Lixo na Instagramu prati 150 tisuća ljudi, a administratori su joj profil često blokirali zbog eksplicitnog sadržaja

Kitty Lixo u podcastu je priznala seks s administratorima u Meti

 Twitter/screenshot/Twitter/screenshot

- Spavala sam s nekoliko zaposlenika Mete kako bi mi pomogli vratiti izgubljeni Instagram račun, priznala je kreatorica sadržaja na toj platformi Kitty Lixo, koja lascivne fotografije i video isječke ujedno objavljuje i na OnlyFans stranici.

S obzirom na to da ima preko 150 tisuća pratitelja i od objava živi, Lixo je odlučila da je najbrži i najbezbolniji način da vrati obrisani račun, da spava s ljudima iz Zuckerbergove tvrtke koji joj ga mogu vratiti.

Ispovijest je dala Adamu Johnu Grandmaisonu, voditelju podcasta "No Jumper". Kad ju je u jednom trenutku pitao kako se najbrže može vratiti izbrisani račun jednostavno je odgovorila: "Sve što trebate imati je netko kome se jako, jako sviđate!", prenosi Rolling Stone.

Poznata kreatorica sadržaja na OnlyFansu također je navela da je, kada joj je račun prvi put zabranjen, spavala sa svojim prijateljem koji je radio u Instagramu, nakon čega su joj ga vratili. Iako to nije potvrđeno, nagađa se da je njezin Instagram više puta zabranjen jer je povezala svoj račun s OnlyFansom koji vrvi sadržajem za odrasle.

Otkako je javno priznala da se seksala u zamjenu za uslugu, Kitty su obožavatelji zasuli mnoštvom pozitivnih, ali i negativnih komentara. Nekoliko dana nakon što je video isječak u kojem je priznala da je spavala s više zaposlenika Mete postao viralan, uklonjen je i Instagram račun voditelja podcasta.

Prema glasnogovorniku Facebooka, unatoč tome što OnlyFans nije primarno porno stranica, sadržaji na OnlyFans često jesu takvog sadržaja pa su upravo zbog toga u Meti postrožili svoja pravila i mjere još u prosincu 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 08:38