TEŠKO FINANCIJSKO STANJE

Zvijezda planetarno popularne ‘Euforije‘: ‘Jedva zarađujem dovoljno da preživim‘

Glumica je otkrila kako njezin novčanik nije dovoljno dubok ni za šest mjeseci raskošnog života

Sydney Sweeney

 Angela Weiss/Afp

Mlada glumica Sydney Sweeney (24) progovorila je o svom financijskom stanju koje i nije baš najbolje. Ispostavilo se da gluma u HBO-ovoj hit seriji ‘Euforija‘ ne jamči slobodno vrijeme za zabavu. Glumica je otkrila kako njezin novčanik nije dovoljno dubok za šest mjeseci raskošnog života te da se trenutno nalazi u teškom financijskom stanju.

- Nemam prihoda za šestomjesečnu pauzu. Nemam nikoga tko me uzdržava, kome se mogu obratiti i tko bi mi u ovakvoj situaciji mogao pomoći, rekla je nedavno za The Hollywood Reporter.

Objasnila je kako joj veliki problem stvara to što sva zarada ne ostaje njoj. Pet posto daje svom odvjetniku, 10 posto agentima, a tri posto poslovnom menadžeru.

- Moram plaćati svog publicista svaki mjesec, a to je više od moje hipoteke. Da se bavim samo glumom ne bih si mogla priuštiti život u LA-u. Prihvaćam poslove jer moram, dodala je Sydney koja redovito radi razne poslove poput reklamnih kampanja.

Teško djetinjstvo

Hipoteka na njezinu vilu u Los Angelesu od tri milijuna dolara veliki je mjesečni trošak. Međutim, kuća nije u zatvorenom naselju, što znači da obožavatelji mogu lako proći te vidjeti i slikati sve što ih zanima. Kad joj je novinar sugerirao da kupi vrata, Sweeney je komentirala kako je već maksimalno iskoristila svoj budžet.

- Želim ostati ovdje, u početku nisam uopće mogla vjerovati da sam kupila kuću, rekla je Sydney.

U prošlosti je otvoreno govorila o financijskim poteškoćama s kojima su se njezini roditelji suočili kada su se preselili u LA kako bi ona ostvarila glumačku karijeru s 13 godina.

- Živjeli smo u jednoj sobi. Mama i ja smo dijelile krevet, a tata i mali brat spavali su na kauču, prisjetila se, objasnivši da je njezina obitelj na kraju živjela u motelu.

Stres je opteretio i brak njezinih mame i tate pa je Sweeney rekla da je radila na tome da to popravi.

- Mislila sam da ću, ako zaradim dovoljno novca, moći kupiti kuću i tako ponovo spojiti svoje roditelje. Kada sam napunila 18 godina imala sam samo 800 dolara na svom računu i nisam mogla ništa učiniti po tom pitanju, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:54