BIZARNA KOMUNIKACIJA

Zvijezda Prijatelja ‘mamila‘ 19-godišnjakinju? ‘Jesam li star kao tvoj otac? Možeš napraviti covid test i doći‘

Mnogi muškarci u Hollywoodu ovako koketiraju s mladim djevojkama, upozorila je Kate Haralson, koja je na Rayi upoznala slavnog glumca
Kate Haralson, Matthew Perry
 Screenshot

Kate Haralson, 20-godišnja osobna asistentica, u intervjuu za PageSix odlučila je raskrinkati holivudske zvijezde koje, tvrdi ona, na aplikaciji za upoznavanje i dejtanje Raya, tzv. "celebrity Tinderu", iskorištavaju mlađe žene. Ona se, naime, u svibnju prošle godine "matchala" s glumcem Matthewom Perryjem (51), a sad je otkrila i kakve poruke joj je slao.

Atraktivna plavuša objavila je video na TikToku i napisala: "Kad se iz zafrkancije 'matchate' s Perryjem, a on vas nazove preko FaceTimea i postavi vam 20 pitanja...".

Junak hit TV serije "Prijatelji" djevojku, kojoj je tad bilo 19 godina, navodno je, između ostaloga, pitao i "je li star kao njezin otac".

- Mnogi su me kritizirali i govorili da sam zlonamjerna zato što sam objavila detalje našeg razgovora. Osjećala sam se loše zbog toga, ali istovremeno mislim kako ljudi moraju biti svjesni činjenice da mnogi muškarci u Hollywoodu ovako koketiraju sa svim tim mladim djevojkama - izjavila je Kate.

Haralson tvrdi da je sa slavnim glumcem komunicirala lani, baš u razdoblju kad se on nakratko razišao s aktualnom zaručnicom Molly Hurwitz (29), s kojom se viđa od 2018. godine.

Osobna asistentica iz Los Angelesa otkrila je kako se i prije na Rayi znala "matchati" s poznatim osobama, ali nije razgovarala sa starijim dečkima, no mislila je kako bi komunikacija s glumcem iz "Prijatelja" mogla biti smiješna i zabavna.

- Zapravo nikad nisam ni gledala 'Prijatelje'! Perry me u jednom trenutku pitao ima li godina koliko i moj otac, na što sam mu odgovorila da je samo godinu dana stariji... Na to se samo nasmijao. Ponekad sam se tijekom tih naših poziva zbilja osjećala nelagodno, iako njemu razlika u godinama očito nije smetala. Meni je pak bilo čudno razgovarati s nekim tko bi mi po dobi mogao biti otac, pogotovo kad je i on sam znao koliko sam ja zapravo mlada - izjavila je Haralson.

U međuvremenu je, kaže, odlučila izbrisati video jer misli da je Perry "drag momak".

- Nikad se nismo osobno sreli, iako je on to htio. 'Možda jednoga dana možeš napraviti covid test i doći', rekao mi je - otkrila je 20-godišnjakinja, a prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:45