IZNENADIO ODLUKOM

Zvijezda ‘Prijatelja‘ u oporuci spomenula ime kojemu se nitko ne bi nadao. Tko je bivša koju Perry nije zaboravio?

S Rachel Dunn u vezi je bio početkom 2000-ih, a ona mu je pomogla u borbi s ovisnošću


Matthew Perry i Rachel Dunn

 Matt Baron/bei/shutterstock/Matt Baron/bei/shutterstock

Matthew Perry je u oporuci kao jednu od svojih nasljednika naveo i svoju bivšu djevojku Rachel Dunn (41), što je iznenadilo mnoge izvan njegovog bliskog kruga.

Glumac je preminuo lani u listopadu od posljedica akutnog učinka ketamina, što je otkrilo izvješće Okružnog medicinskog istražitelja Los Angelesa. Pet mjeseci nakon smrti, njegova oporuka koju je napisao 2009. godine, je objavljena, a US Weekly je dobio kopiju dokumenata. Glumčevo bogatstvo procjenjuje se na 120 milijuna dolara, a u dokumentima stoji da se njegove ‘osobne stvari‘ procjenjuju na milijun dolara, što ne uključuje nakit, umjetnine i automobile.

Napomenuo je da njegova djeca neće imati ‘izričito pravo‘ koristiti njegov novac nakon smrti, no nikada nije ni dobio dijete.

image

Matthew Perry

Matt Baron/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Otkriveno je da je Perry većinu svoje imovine ostavio svojoj zakladi Alvy Singer Living Trust, nazvanoj po liku iz filma Woodyja Allena "Annie Hall" te da su njegovi roditelji John Perry i Suzanne Morrison imenovani kao korisnici zaklade, kao i njegova polusestra Caitlin Morrison te Rachel Dunn.

Matthew je u svojim memoarima iz 2022. godine, "Friends, Lovers & The Big Terrible Thing" pisao o susretu s Rachel, koja je bila 14 godina mlađa od njega. Nazvao ju je ‘bivšom djevojkom iz snova‘.

Njihova ljubavna veza trajala je od 2003. do 2005. godine, a Matthew koji se godinama borio s ovisnošću, pripisao joj je zasluge za emocionalnu stabilnost.

"S Rachel u svom životu, znam da mogu biti vrlo predan, a ne neki sebični tip koji se samo želi družiti s prijateljima. Želim provoditi vrijeme sa svojom djevojkom i istraživati što to znači imati mnogo bliži odnos nakon dugo vremena", izjavio je 2004. godine. I nakon prekida su ostali u dobrim odnosima, a ona otad živi vrlo povučeno i izvan očiju javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:58