KIM ZOLCIAK

Zvijezda realityja u teškom procesu razvoda, a odlučila se i posvetiti sebi: ‘Idem na lasersko pomlađivanje vagine!‘

Vaginalno pomlađivanje tretira vaginu zbog opuštenosti, suhoće i drugih učinaka starosti i porođaja

Kim Zolciak 

 Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kim Zolciak otkrila je da se podvrgava laserskom pomlađivanju vagine kako bi zategnula mišiće nakon što je rodila šestero djece prirodnim putem. Ova bivša sudionica „The Real Housewives of Atlanta“ (45), koja prolazi trenutno težak razvod s umirovljenim sportašem Kroyjem Biermannom, pojavila se na Instagram profilu doktora Davida L. Matlocka.

Podijelila je kako će raditi zatezanje kože i lasersko pomlađivanje vagine.

„Očito jer sam imala šestero djece i rodila ih prirodnim putem. Kad trčim ili kad kihnem, malo se popiškim, što mi jako smeta“, objasnila je razlog.

Na kraju videa, na doktorovom Instagramu rekla je pratiteljima da će ih obavijestiti kako procedura napreduje.

Vaginalno pomlađivanje je područje estetske kirurgije koje tretira vaginu zbog opuštenosti, suhoće i drugih učinaka starosti i porođaja. Može poboljšati i „urinarnu inkontinenciju koja dolazi zbog slabih mišića zdjelice“, prema specijalistici Sandy Fieldhouse, piše Daily Mail.

Postupak nije kirurški, već se zagrijavaju gornji slojevi vaginalnog tkiva, prema klinici Cleveland, piše Daily Mail. Tijekom tretmana CO2 laserom, laser „grije gornje slojeve tkiva u vašoj vagini uzrokujući da tkivo u donjim slojevima stvara više kolagena. To čini kožu čvršćom i zategnutijom.“

Kim je ranije iskreno govorila o prijašnjim estetskim zahvatima – povećala je grudi i zategnula trbuh, a priznala je da redovito ide na botoks i puni usne.

Kim sa suprugom s kojim više ne živi, Kroyjem Biermannom (38), ima četvero djece - Kroya Jr. (12), Kash (11) i blizance Kaiju i Kanea (9). Iz prethodnog braka ima Brielle (26) i Ariane (22).

image

Kim Zolciak i Kroy Biermann na odmoru u Meksiku 2015.

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Ranije ovog tjedna otkriveno je da Zolciak traži primarno fizičko skrbništvo za svoju maloljetnu djecu koju ima s Kroyem.

Prema pisanjima medija, ona je prvotno tražila da imaju zajedničko skrbništvo opisujući sebe kao „roditelja punog ljubavi, prikladnog i pristojnog“, dok je tražila da Kroyu bude omogućeno „slobodno posjećivanje“.

Kim je zatražila i da joj bude garantirana „privremena i trajna alimentacija“ kao i dječja potpora jer je „ovisna“ o Biermannu.

image

Kroy Biermann i Kim Zolciak

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Par se pokušao pomiriti, ali ponovno su predani papiri za razvod u kolovozu, a Kroy sada traži isključivo pravno i fizičko skrbništvo nad njihovom djecom.

Šokantni prekid ovog para prvi put je izašao na vidjelo u svibnju ove godine, ali nekoliko mjeseci kasnije su pokušali se pomiriti. Biermann je donio odluku o ponovnom razvodu zbog financijskih poteškoća para. Jednom je prilikom tvrdio da je Kim "ovisnica o kompulzivnom ponašanju" koja je prokockala nevjerojatnih 1,5 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:38