USPJEŠNA I U KRIZI

Zvijezda ‘Seksa i grada‘: U pandemiji sam postala i prodavačica. Cipele osobno dostavljam kupcima

Bogati Njujorčani sad imaju obvezu pomoći zajednici da ozdravi - i kulturno i ekonomski. Moraju se vratiti kući, kaže glumica
Sarah Jessica Parker u svojoj trgovini u New Yorku
 
 Jose Perez/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Sarah Jessica Parker (55) u intervjuu za novo izdanje časopisa Town & Country progovorila je o snazi ​​i duhu New Yorka koji se uslijed pandemije koronavirusa našao u velikim problemima, baš kao i ostatak svijeta.

Američka glumica, najpoznatija po ulozi novinarke Carrie Bradshaw u hit TV seriji "Seks i grad", kaže kako je masovni egzodus dobrostojećih Njujorčana ostavio lokalne tvrtke u mukama.

- Ljudi koji su bogati, svi oni koji su postigli velik uspjeh u New Yorku, sad imaju obvezu pomoći zajednici da ozdravi - i kulturno i ekonomski. To duguju gradu, moraju reinvestirati u njega, moraju se vratiti kući i ponovno upoznati grad koji im je sad očito nepoznat. Vaši omiljeni restorani i trgovine jedva čekaju da im se vratite.

Nemojte zaboraviti da ova pandemija nije zaustavila račune, a obrti i tvrtke ne mogu zadržati zaposlenike ako se vi ne vratite kući. Oni moraju osjetiti našu prisutnost, potrebna im je naša financijska potpora kako bi uopće ostali otvoreni. Da bi naš grad izgledao poznato i funkcionirao na način na koji ste navikli, morate se vratiti kući - izjavila je Parker.

image
Sarah Jessica Parker
John Naicon/Pa Images/Profimedia

Popularna glumica, koja je i vlasnica linije modnih dodataka SJP Collection, na vlastitoj koži osjetila je kako se poslovanje promijenilo tijekom krize uzrokovane virusom covid-19.

- Borili smo se tijekom lockdowna, ali zadržali smo sve zaposlenike, svi imaju zdravstveno osiguranje i rade. Imali smo sjajnih dana, ali bilo je i kriznih situacija. Sve u svemu, moj omiljeni dio posla jest biti na podu s kupcima, donositi im cipele, učiti o njihovim životima... Da, nisam samo šefica, nego i prodavačica!

A s obzirom da imamo i virtualnu kupovinu, sve narudžbe južno od 54. ulice osobno dostavljam kupcima i istinski uživam u tome. Volim taj intiman pristup, cijenim bliskost koju imam sa svojim mušterijama - otkrila je Sarah Jessica i zaključila kako Njujorčani i u karanteni žele biti glamurozni.

- Štikle nam se prodaju svaki dan, nismo osjetili ama baš nikakvu razliku u poslovanju - kaže zadovoljno, a prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:12