BRE TIESI

Zvijezda ‘Selling Sunseta‘ imala spontani pobačaj nakon prometne nesreće, sada tuži vozača

32-godišnja Tiesi tužila je drugog vozača zbog ‘fizičkih ozljeda‘ i ‘troškova prethodnih i budućih liječenja‘

Bre Tiesi

 Filmdigitls//mega/The Mega Agency/Profimedia/Filmdigitls//mega/the Mega Agency/profimedia

Reality zvijezda Bre Tiesi privukla je pažnju javnosti otkako se pridružila postavi iznimno popularne reality emisije ‘Selling Sunset‘ koja se vrti na Netflixu. Mnogima je bilo zanimljivo pratiti detalje o njezinu neobičnom ljubavnom životu, posebno o odnosu s komičarem Nickom Cannonom, poznatom i po braku s pjevačicom Mariah Carey i svojim mnogobrojnim seksualnim odnosima s raznim ženama. Cannon, naime, ima 12-ero djece s čak šest žena.

Sada Blast otkriva da je Bre Tiesi podigla tužbu nakon prometne nesreće i u njoj izjavila da je imala spontani pobačaj nakon nesreće koja se dogodila u srpnju 2021. Zvijezda ‘Selling Sunseta‘ uključila je "gubitak nerođenog djeteta" na svoj popis "ozbiljnih ozljeda i štete" koje je pretrpjela u nesreći, stoji u sudskim dokumentima do kojih je došao Blast.

32-godišnja Tiesi tužila je drugog vozača zbog ‘fizičkih ozljeda‘ i ‘troškova prethodnih i budućih liječenja‘. Optužila ga je da je upravljao vozilom ‘nemarno i nepažljivo‘, a ne na ‘siguran i razuman način‘. Drugi vozač u sudskom je podnesku priznao da je poznata agentica za nekretnine doživjela "navodni pobačaj" nakon što je drugo vozilo udarilo u stražnji dio njezina automobila.

image

Bre Tiesi

Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

U tužbi se također ne spominje očinstvo nerođenog djeteta reality zvijezde. Šest mjeseci nakon nesreće i gubitka trudnoće koji je uslijedio, pojavila se vijest da Tiesi čeka dijete s Nickom Cannonom. U lipnju 2022. rodila je njihova sina Legendaryja.

Maleni je bio Cannonovo osmo dijete, a prije toga je dobio blizance Moroccana i Monroe (12) s bivšom suprugom Mariah Carey, kao i 6-godišnjeg sina Goldena i 2-godišnju kćer Poweful s Britanny Bell. Dvogodišnji blizanci Zion i Zillion također su dio njegove obitelji, a majka im je Abby De La Rosa. Alyssa Scott rodila mu je sina Zena, no on je nažalost preminuo u prosincu 2021., kad mu je bilo samo pet mjeseci.

image

Nick Cannon i Bre Tiesi

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Od Breina poroda, Cannonova se obitelj povećala za još četvero članova. Dobio je još kćer Onyx (1) s LaNishom Cole, kćer Beautiful (1) s De La Rosom, sina Risea (1) s Britanny Bell i kćer Halo (11 mjeseci) s Alyssom Scott.

Bre Tiesi je tijekom gostovanja u jednom podcastu u lipnju 2022. razjasnila da ona i druge majke ‘nisu u kultu‘ te da je ‘otvorena‘ da ima još djece s Cannonom.

"Želim i ne želim drugo dijete", rekla je u lipnju i dodatno pojasnila: "Dio mene želi da Legendary ima još jednog brata ili sestru, ali on ih već ima nekoliko, tako da ne mislim da bi nešto propustio. Ali teško je."

Nije poznato kada je točno započela njezina romansa s Cannonom, a jednom je prilikom otkrila da su se ‘godinama spajali i razilazili‘, prije nego što su dobili Legendaryja.

"Uvijek sam mu se vraćala. Jednostavno ga poštujem i volim kao osobu. On se prema meni odnosi nevjerojatno", izjavila je u ožujku 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:22