DANNY MASTERSON

ZVIJEZDA SERIJE KOJU SMO SVI VOLJELI OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE Tri žene tvrde da ih je silovao prije 15-tak godina, Netflix mu odmah uručio otkaz

 
Danny Masterson
 Jonathan Alcorn / REUTERS

Glumac Danny Masterson, zvijezda humoristične serij ‘Lude sedamdesete’, dobio je otkaz iz Netflixove serije ‘The Ranch’ zbog više optužbi za seksualno napastvovanje, piše USA Today. ‘Kao rezultat brojnih optužbi Netflix i producenti otkazali su suradnju Dannyju Mastersonu. Jučer mu je bio posljednji dan na snimanju i produkcija će početkom 2018. nastaviti bez njega’, stoji u priopćenju Netflixa.

Oglasio se i Masterson priopćenjem u kojem je napisao da je ‘jako razočaran’ Netflixovom odlukom dodajući da ‘odbacuje skandalozne optužbe’ od prvog dana. ‘Policija je istražila optužbe za nešto što se navodno dogodilo prije 15 godina i ocijenila je da za njih nema osnove. Nikad nisam bio optužen za neki zločin, a kamoli osuđen. U ovoj zemlji je čovjek nevin dok se ne dokaže da je kriv. Međutim, s obzirom na klimu koja vlada, čini se da ste krivi onog trenutka kad vas optuže’, napisao je glumac.

Dodao je da se veseli prilici kojom će osvjetlati svoje ime ‘jednom zauvijek’ i zahvalio je obožavateljima i kolegama glumcima kojima želi samo uspjeh.

Masterson, koji glumi Jamesona Roostera Bennetta u Emmyjem nagrađenoj seriji, s ekipom Netflixa je od početaka snimanja 2016. U seriji glumi i Ashton Kutcher koji je potpisan i kao producent.

Policija je još u ožujku potvrdila da istražuje optužbe protiv Mastersona koji je najpoznatiji po ulozi Stevena Hydea u seriji ‘Lude sedamdesete’. Tri žene su ga optužile za seksualno napastvovanje početkom 2000-tih. Glasnogovornik glumca, protiv kojeg nije podignuta optužnica, odbacio je bilo kakve optužbe još isti mjesec. Rekao je da je jedna od žena koje tvrde da su zlostavljane, bila dugogodišnja Dannyjeva djevojka koja je nastavila izlaziti s njim i nakon navodnog incidenta.

Actor Danny Masterson arrives at Warner Bros. Pictures'
Jonathan Alcorn / REUTERS
Danny Masterson

‘Incident se navodno dogodio usred njihove šestogodišnje veze nakon čega je nastavila hodati s njim’, stoji u priopćenju.

Danny Masterson, koji se deklarirao kao scijentolog, istaknuo je i da smatra da su ove ‘lažne optužbe’ samo pokušaj da se podigne gledanost TV serije u kojoj glume bivši pripadnici scijentološke crkve. Kaže da je jedna žena istupila tek nakon razgovora s jednim od producenata serije.

Vijest je silno pogodila Mastersonove kolege i prijatelje Ashtona Kutchera i Milu Kunis. Oboje su s Dannyjem glumili u seriji ‘Lude sedamdesete’, a Kutcher je s njim bio angažiran i na Netflixovoj seriji. Hollywood Life piše da mu je sve to skupa toliko teško palo da s Milom satima razgovara o tome, a oboje su razočarani Netflixovom odlukom o otkazu.

‘Mila i Ashton dugo poznaju Dannyja i znaju da je draga osoba, nježan i obziran. On je odbacio optužbe pa se i Mila i Ashton nadaju da će ova priča imati sretan završetak’, rekao je neimenovani izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:35