SILOVATELJ

Zvijezda serije ‘Lude sedamdesete‘ osuđena na najmanje 30 godina zatvora!

Masterson je uz uporabu sile prisilio žene na spolni odnos, uključujući dugogodišnju djevojku u svojoj kući u Hollywood Hillsu

Danny Masterson

 No [email protected]/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/No [email protected]/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Danny Masterson, popularni glumac i zvijezda hit serije ‘Lude sedamdesete‘, osuđen je na 30 godina do doživotne robije zbog silovanja dvije žene prije više od 20 godina u svojoj kući u Hollywood Hillsu.

Masterson (47) je kažnjen četiri mjeseca nakon što je proglašen krivim za dvije od tri točke optužnice za silovanje s kojima se suočio na ponovnom suđenju u Los Angelesu.

Tužitelji, koji su ponovno optužili Mastersona nakon što je zbog neodlučne porote u prosincu došlo do poništenja suđenja, rekli su da je Masterson uz uporabu sile prisilio žene na spolni odnos, uključujući dugogodišnju djevojku u svojoj kući u Hollywood Hillsu. Dogodilo se to u razdoblju između 2001 i 2003. godine. Rekli su porotnicima da je žene drogirao pićem kako bi ih mogao silovati. Istaknuli su da je iskoristio svoj utjecaj u Scijentološkoj crkvi, a sve tri žene su također bile pripadnice iste crkve, kako bi desetljećima mogao izbjegavati posljedice.

Žene su posvjedočile da im je, kada su Mastersona prijavile dužnosnicima u crkvi, rečeno da to nije silovanje, da su bile dio etičkog programa i da su ih upozorili da ne idu policiji.

Crkva je oštro zanijekala da ima bilo kakvu politiku koja zabranjuje svojim članovima odlazak svjetovnim vlastima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:32