SVATKO SVOJIM PUTEM

Zvijezda serije ‘Mentalist‘ više ne ljubi 16 godina mlađu dizajnericu i zagriženu antivaksericu

Nekoliko tjedana nakon što je objavio kako se rastaje od supruge, Simon Baker u veljači je započeo vezu s Laurom May Gibbs

Simon Baker; Laura May Gibbs

 Profimedia, INSTAGRAM

Simon Baker (52) prekinuo je s dizajnericom Laurom May Gibbs (36), a tu vijest potvrdio je glasnogovornik slavnoga glumca, kojega smo mogli gledati u popularnoj TV seriji "Mentalist".

- Mirno su se razišli prije nekoliko mjeseci - izjavio je, no nije otkrio razloge ljubavnog brodoloma, piše Daily Mail. No neki svejedno šuškaju kako je do prekida došlo zbog Laurinih antivakserskih uvjerenja, iako glumčev mendažment tvrdi kako to nije istina.

Laura je u listopadu na službenoj Instagram stranici svojega modnoga brenda Nagnata napisala kako neće otvoriti svoju trgovinu u australskom Novom Južnom Walesu sve dok necijepljenima ne bude zakonski dopušteno da ondje kupuju.

- Opet ćemo poslovati tek kad SVI budu dobrodošli bez straha od osude - poručila je. Dizajnerica je i prošloga vikenda sudjelovala na australskim prosvjedima protiv obaveznog cijepljenja.

- Već primam poruke od ljudi koji su zbog ovoga izgubili posao, niste sami - objavila je na društvenoj mreži.

Podsjetimo, Simon i Laura vezu su započeli negdje oko veljače ove godine - tad su, naime, u javnost procurile njihove prve zajedničke fotografije. A svega nekoliko tjedana prije, glumac je objavio kako se rastaje od supruge, kolegice Rebecce Rigg (53), s kojem je u braku bio od 1998. te imaju troje djece, Stellu (27), Claudea (22) i Harryja (19).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:30