ŠOK ZA FANOVE

Zvijezda serije ‘Stranger Things‘ se zaručila nakon tri godine veze: ‘Koji vrag?! Pa ti si samo dijete...‘

Povodom ove sretne vijesti, par se fotografirao na plaži, a objava je privukla mnogobrojne reakcije

Jake i Millie fotografirani na ljeto 2022. godine

 Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Mlada glumačka zvijezda, Millie Bobby Brown (19), otkrila je da se zaručila za svog dečka Jakea Bongiovia.

Prema Daily Mailu, glumica najopznatija po ulozi u seriji "Stranger Things" objavila je na Instagramu slatku fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom, koji je sin legendarnog pjevača Jona Bon Jovija.

Tinejdžerska zvijezda, nasmiješena od uha do uha, u zagrljaju svog zaručnika pokazuje svoj prsten na crno-bijeloj fotografiji koja je ubrzo prikupila vrtoglav broj reakcija. Povodom ove sretne vijesti par se fotografirao na plaži. Millie je bila odjevena u heklanu haljinu, dok je Jake odjenuo krem ​​polo majicu.

Ova objava potvrđuje nagađanja koja su kružila društvenim medijima posljednjih tjedana, nakon što je u nedavna objava uključivala i prsten. Naime, pozirajući za volanom kabrioleta prošlog mjeseca, Millie je skrenula pogled s kamere i podigla ruku u zrak te pokazala dijamantni prsten na svom prstu.

Dok su njeni brojni obožavatelji oduševljeni ovom objavom, nekima ova vijest nije dobro sjela, pa su istaknuli da je Millie još uvijek "samo dijete".

U objavi stoji da su se upoznali prije tri godine, a nedavno je ispričala i kako se to dogodilo. Milie je otkrila da su se, prije nego što su započeli vezu, povezali na Instagramu i postali prijatelji preko platforme.

- Upoznali smo se na Instagramu. I malo smo bili prijatelji, a onda, što da kažem? - rekla je u jednom videu odgovarajući na pitanja fanova.

Jakea je svojim pratiteljima, njih 62,7 milijuna, predstavila na Instagramu u lipnju 2021., ali tek kada je objavila fotku na kojoj je on ljubi u njezin obraz, postali su "službeni".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:16