MLADA GLUMICA

Zvijezda ‘Sluškinjine priče‘ u novoj seriji kao od majke rođena, pokazala je sve!

24-godišnju glumicu imali smo prilike upoznati u serijama "Sluškinjina priča" i "Oštri predmeti"
Sydney Sweeney
 Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia

Mlada glumica Sydney Sweeney privukla je pozornost javnosti svojim seks scenama u najnovijem erotskom trileru "The Voyeurs", koji se može pogledati na Amazon Primeu.

Sweeney je samouvjereno pokazala svu svoju raskoš, a zbog njezinih velikih, prirodnih grudi mnogi su odmah film dodali na svoju listu želja.

image
Sydney Sweeney
Amazon/Planet/Profimedia

Film govori o sretnom paru (Sydney Sweeney i Justice Smith tumače glavne uloge) koji se preseli u stan u gradu. Tijekom njihove prve večeri shvate da mogu špijunirati svoje atraktivne susjede, koje tumače Ben Hardy i Natasha Bordizzo, prekoputa ulice i da oni sve što rade bez problema čine - ispred razmaknutih zavjesa. U početku im je to samo zabavna razonoda, no uskoro će se sve pretvoriti u pravu dramu.

image
Sydney Sweeney
Amazon/Planet/Profimedia
image
Sydney Sweeney
Amazon/Planet/Profimedia

24-godišnju glumicu imali smo prilike upoznati u serijama "Sluškinjina priča" i "Oštri predmeti", a upravo je ona zvijezda nove HBO-ove serije "Euphoria", gdje je utjelovila Cassie Howard. Također je imala ulogu u filmu "Once Upon a Time in Hollywood", gdje je glumila s Leonardom DiCaprijem, Bradom Pittom i Margot Robbie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:07