ŽALI ZBOG IMPLANTATA

Zvijezda ‘Spasilačke službe‘ otkrila da se bori s rakom: ‘Mislila sam da je to znak menopauze‘

Majka dvoje djece morat će na operaciju i trenutačno čeka onkologa da odredi kada će početi s kemoterapijom i zračenjem

Spasilačka služba, 1992.

 Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia/Shooting Star/ddp Usa/profimedia

Nicole Eggert, 51-godišnja zvijezda kultne serije "Spasilačka služba", otkrila je u ponedjeljak da joj je u prosincu 2023. godine dijagnosticiran kribriformni karcinom drugog stadija.

Rekla je za People kako je mislila da su njezini simptomi znakovi menopauze, a dodala je kako je u tri mjeseca dobila 11 kilograma i da je u listopadu osjetila "užasnu bol" u lijevoj dojci.

image

Nicole Eggert u Spasilačkoj službi, 1993.

Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia

Nakon što je otkrila kvržicu tijekom pregleda, nazvala je liječnicu.

- Stvarno je pulsiralo i boljelo - objasnila je glumica.

- Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled - prepričala je Eggert.

Inače, Eggert je imala poteškoća s dobivanjem termina kod specijalista jer je "sve uvijek bilo rezervirano", pa je "morala čekati do kraja studenoga da to obavi". Iako su mamografski pregled i tri biopsije utvrdili da ima rak dojke, ona još ne zna je li se bolest proširila na druge dijelove njezina tijela.

Majka dvoje djece morat će na operaciju i trenutačno čeka onkologa da odredi kada će početi s kemoterapijom i zračenjem.

- Tamo je. Treba ga izvaditi. Pitanje je moram li obaviti liječenje prije operacije ili oni moraju obaviti prvo operaciju, pa ja mogu nastaviti s liječenjem - objašnjava Eggert.

image

Nicole Eggert, 2023.

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia

Ipak, njezin "najveći strah" je gubitak svojih kćeri, Keegan (12) i Dilyn (25), prenosi Page Six.

- Dilyn je odrasla osoba, ali ja imam 12-godišnjakinju kod kuće kojoj sam ja jedina starateljica. Nemam obitelj. Nemam ništa - jadala se. Dodatno, Eggert se prisjetila "užasa" na Keeganinom licu kada joj je rekla svoju dijagnozu. Tada je shvatila da "nema podlijeganja bolesti".

- Ovo je nešto kroz što moram proći. Ovo je nešto što moram pobijediti. Ona me treba više od svega i bilo koga - rekla je.

image

Nicole Eggert u Los Angelesu, 2019.

Clint Brewer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Eggert je također rekla slušateljima podcasta “Perfectly Twisted” da svakog prosinca ide na godišnju mamografiju, no isto tako je otkrila kako "žali zbog ugradnje implantata".

Inače, producent "Spasilačke službe", Michael Berk, ranije je tvrdio da se Eggert podvrgla povećanju grudi tijekom snimanja serije iz devedesetih kako bi "držala korak" sa svojom ‘dobro obdarenom‘ kolegicom Pamelom Anderson.

Jedna od Eggertinih prijateljica, Mindy Molinary, kreirala je GoFundMe stranicu kako bi pomogla glumici da se nosi s nadolazećim financijskim teretom.

- Eggert je uporna i uvijek je nalazila načine da se snađe, ali ovo je drugačije - objasnila je Molinary.

- Neće moći raditi usred operacija i tretmana. Pred njom je dug, zastrašujući put i teško joj je tražiti pomoć. Preklinjem Vas da pomognete mojoj prijateljici platiti medicinske račune - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 14:52