FANOVI U ŠOKU

Zvijezda Tik-Toka (30) i majka dvoje djece iznenada preminula: Borila se s neizdrživim migrenama

- Ne mogu podići glavu bez da mi pozli, a kamoli hodati. Posvuda me moraju gurati na kolicima, napisala je Jehane nedavno

ehane Thomas

 Screenshot/instagram/

Tridesetogodišnja Jehane Thomas, majka dvoje sinova koja je bila zvijezda na društvenoj mreži Tik-Tok, iznenada je preminula nakon nekoliko mjeseci borbe s neizdrživim migrenama

Jehane iz Doncastera imala je gotovo 67 tisuća pratitelja na ovoj popularnoj platformi. Na TikTok je uglavnom postavljala snimke iz svog svakodnevnog života, poput pripreme ručka za svoje sinove ili odlaska u kupovinu, piše Daily Mail.

Njezina obitelj je slomljena, kao i velik broj ljudi koji ju je pratio. Njezina smrt ih je šokirala jer nisu znali da je Jehaneino stanje toliko loše. Ona jest u posljednje vrijeme objavljivala snimke na kojima se žali na upalu očnog živca koji prenosi informaciju od oka do mozga, što joj je uzrokovalo stravične bolove.

Zbog toga je proteklih tjedana često boravila u bolnicama, a u svom posljednjem videu snimila se u bolničkom krevetu, neposredno uoči operacije.

- Ne mogu podići glavu bez da mi pozli, a kamoli hodati. Posvuda me moraju gurati na kolicima. Toliko je strašna ova bol - rekla je.

Jehane je nedavno otpuštena iz bolnice nakon što je bila podvrgnuta jednotjednom tretmanu zbog strašnih migrena, no stanje joj se opet pogoršalo.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja kako bi se prikupio novac kako bi se pomoglo njezinu suprugu. Iza Jehane su ostali trogodišnji sin Isaac i jednogodišnjak Elijah. Dosad je sakupljeno oko deset tisuća funti.

Njena najbolja prijateljica, također zvijezda društvenih mreža, Alyx Reast, na Instagramu se oprostila od Jehane.

- Bila je majka dvoje djece, tridesetogodišnjakinja koja nas je iznenada napustila 17. ožujka. Iako smo znali za njene zdravstvene probleme i neizdržive bolove, vijest o smrti nas je dočekala nespremne i svima su nam srca slomljena. Njezina djeca ostala su bez svoje majke. Jehane, obećala sam ti da ću učiniti sve što mogu za njih i svoje obećanje namjeravam ispuniti. Volim te - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2023 04:00