GLEN POWELL

Zvijezda ‘Top Guna‘ zamalo bankrotirala dok je čekao izlazak filma: ‘To nije moglo još dugo trajati...‘

Glen Powell priznao je da su mu te tri godine dok je čekao izlazak filma, uzrokovale financijske probleme

Glenn Powell

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glen Powell priznao je da je skoro bankrotirao dok je čekao izlazak filma "Top Gun: Maverick."

"Nikad nisam imao značajniju zaradu na filmu uključujući ‘Top Gun‘, a bankovni račun sam iscrpljivao do točke na kojoj je moj računovođa rekao: ‘Ova pandemija ne može još dugo trajati‘", prisjetio se glumac za Hollywood Reporter.

Film je trebao izaći 2019. godine, ali je odgođen zbog pandemije koronavirusa. Mnoge streaming platforme nudile su se kao mjesto premijere, ali Tom Cruise je odbijao i htio da se prvo film objavi u kinima, čak iako je to značilo da će mlađi glumci bankrotirati.

image

Glen Powell

Pa Images/alamy/alamy/profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Film je napokon u kina stigao u svibnju 2022.

"Tom je bio Tom. Čekao sam da mi se život promijeni", aludirao je Powell na čekanje izlaska filma.

Na kraju je film zaradio 1,5 milijardi dolara diljem svijeta, što ga čini drugim filmom s najvećom zaradom u 2022. godini. Powell je postao poznata hollywoodska zvijezda otkako se pojavio u romantičnom filmu "Anyone But You" u kojem je glumio sa Sydney Sweeney. Uspjeh filma se može možda prepisati i kemiji koja je vladala među glumcima, zbog koje su mnogi pomislili da izlaze i u stvarnom životu.

O tome se oglasio u intervjuu za New York Times.

"Dvije stvari morate imati da prodate romantičnu komediju - zabavu i kemiju", rekao je. Sydney je inače zaručena za Jonathana Davinoofa.

"Sydney i ja se jako zabavljamo zajedno i imamo tonu kemije bez napora. To ljudi žele na ekranu, a ponekad se jednostavno morate potruditi za to i funkcioniralo je sjajno. Sydney je vrlo pametna", dodao je.

image

Glen Powell i Sydney Sweeney

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Glasine o Sydney i Powellu krenule su u ožujku 2023. kad su viđeni kako su prisni na setu dok se druže s njegovom obitelji. Iako su glasine ostale samo glasine, pomogle su prodati film u kinima. Zaradio je više od 219 milijuna u svijetu, prema Deadlinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 09:34