SEKSI GLUMICA

Zvijezda ‘X-Mena‘ snimljena u jednostavnoj crnoj kombinaciji: Na frizuru je otišla bez grudnjaka

Glumica poznata po ulogama u filmovima "X-Men: Apokalipsa" i "Magični Mike" te HBO-ovoj seriji "Uredništvo" svoj je outfit upotpunila Chanelovim ruksakom
Olivia Munn
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon što je u ponedjeljak u popodnevnim satima odradila trening u privatnoj teretani u Zapadnom Hollywoodu, američka glumica Olivia Munn (41) na ulicu je izašla u crnim tajicama, crnom odrezanom topu i plavo-sivoj kariranoj košulji, ali bez grudnjaka, piše Daily Mail.

Glumica poznata po ulogama u filmovima "X-Men: Apokalipsa" i "Magični Mike" te HBO-ovoj seriji "Uredništvo" svoj je outfit upotpunila Chanelovim ruksakom, crnim sunčanim naočalama i zaštitnom maskom.

image
Olivia Munn
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Olivia Munn
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Olivia Munn
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Olivia Munn
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Munn je nakon vježbe otišla u frizerski salon u Beverly Hills, grad odmah do Zapadnog Hollywooda.

Ni kriva, ni dužna, Munn se u veljači dosta spominjala u medijima jer se njezin bivši dečko, igrač američkog nogometa Aaron Rodgers, nedavno zaručio za glumicu Shailene Woodley (filmska trilogija "Različita", "Krive su zvijezde").

Munn i Rodgers u vezi su bili tri godine, a prekinuli su u travnju 2017.

Istovremeno, Munn je svoje profile na društvenim mrežama koristila kako bi ukazala na problem rasizma s kojima se u Americi susreću osobe azijskog podrijetla.

"Zločini iz mržnje protiv azijskih Amerikanaca postali su toliko grozni da je 91-godišnji muškarac napadnut s leđa dok je hodao ulicom (američkog grada) Oaklanda", napisala je Munn na Instagramu te dodala da je 84-godišnji Amerikanac tajlandskog podrijetla ubijen u San Franciscu, a 64-godišnja žena napadnuta u San Joseu.

Glumica je od svojih pratitelja zatražila da se uključe u rješavanje problema. "Treba nam pomoć pri ukazivanju na bijes koji osjećamo. Treba nam pomoć da se osjećamo sigurno u svojoj zemlji. Treba nam pomoć da budemo sigurni u svojoj zemlji", dodala je glumica.

Munnin otac je Amerikanac, a majka Vijetnamka.

image
Olivia Munn
Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:34