GIBSON I WALKER

Zvijezde ‘Brzih i žestokih‘ nisu ni znali da su spavali s istom curom tijekom snimanja filma: Ona napravila i usporedbu

Tijekom snimanja filma 2003. Gibson i Walker spetljali su se s kaskaderkom glumice Eve Mendes, koja je također o tome progovorila

Tyrese Gibson i Paul Walker u filmu ”Brzi i žestoki” 2003.

 Universal Pictures/Original Fi/Collection Christophel Via Afp

Glumac Tyrese Gibson ispričao je u epizodi showa “The Morning Hustle” da su on i pokojni glumac Paul Walker spavali s istom djevojkom tijekom snimanja filma “Brzi i žestoki”.

Gibson (44) je otkrio da on i Walker nisu tada bili svjesni da su se obojica spetljali s kaskaderkom glumice Eve Mendes Cindy Leon, još 2003. godine.

image

Paul Walker, Tyrese Gibson i Eva Mendes u filmu "Brzi i žestoki" 2003.

Universal Pictures/Original Fi/Collection Christophel Via Afp

- Obojica smo joj davali komplimente svaki dan, ali nismo to spomenuli jedan drugome, ne znam ni sam zašto. Kasnije smo si to rekli, ispričao je glumac, a prethodno je i sama Cindy progovorila o tome.

- Tyrese je u krevetu bio seksi i otkačen, dok je Paul bio sladak i pun ljubavi. Tyrese je bio muževniji, ali Paul je isto bio dobar, nije mu bio mali, nisam se žalila, rekla je 2015. u razgovoru za In Touch Weekly.

Walker (40) je preminuo 2013. kada je njegov prijatelj Roger Rodas (38) izgubio kontrolu nad svojim Porscheom te se zabio u drvo pri čemu su obojica na mjestu poginuli.

Postojala je još jedna žena u Gibsonovom životu koja je voljela Walkera – njegova djevojka Zelie Timothy.

image

Tyrese Gibson i Zelie Timothy

Valerie Macon/Afp

Par se prošli mjesec pojavio na Instagram Liveu, gdje su progovorili o detaljima svoje veze. Na pitanje kako su se upoznali, Gibson je ispričao da se odlučio javiti influencerici preko Instagrama, dok ona ustvari nije uopće bila zainteresirana za njega.

- Moj tip dečka je zapravo bio Paul Walker, počivao u miru. Više me zanimao Paul. Kada sam upoznala Tyresea, pomislila sam da je nekako star, rekla je influencerica dok je Gibson ostao u potpunom šoku.

- Znaš sve ovo, nisam ni ja bila tvoj tip, zato se opusti. Sada smo ovdje, to je na neki način ljubavna priča, rekla je prije nego što je Gibson ugasio Instagram Live.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:56