BEA I SIMONA

Zvijezde hit serije ‘White Lotus‘ u seksi kampanji brenda Kim Kardashian: Vamp izdanjem su ‘zapalile‘ društvene mreže

Granno i Tabasco uskočile su u popularne Skims komade i pokazale svoje zavidne figure

Zvijezde serije White Lotus

 Profimedia

Zvijezde serije ‘White Lotus‘ Beatrice Granno i Simona Tabasco postale su nove zvijezde valentinovske kampanje za brend donjeg rublja reality zvijezde Kim Kardashian.

Granno i Tabasco uskočile su u popularne Skims komade i pokazale svoje zavidne figure. Cijela kampanja odiše seksepilom, a Talijanke oduzimaju dah kako u vamp, tako i u nježnijim komadima donjeg rublja.

"Pogledala sam ‘White Lotus‘ i morala sam imati moje djevojke u kampanji!", napisala je Kim u objavi na Instagramu te dodala da valentinovska kolekcija izlazi 26. siječnja.

"Vraća se i seksepilnija je nego ikad, a u kampanji za SKIMS glavne su zvijezde Simona Tabasco i Bea Granno koje su i u stvarnosti najbolje prijateljice", dodala je Kardashian.

"Jako sam se zabavljala dok smo snimali kampanju za Skims povodom Valentinova. Imati priliku raditi sa svojom prijateljicom Simonom i iskusiti zajednički rad na našoj prvoj zajedničkoj svjetskoj modnoj kampanji bilo je zaista posebno iskustvo", rekla je Tabasco, prenosi US Magazine.

"Volim sve za što se Skims zalaže. Biti dijelom njihove globalne kampanje s Beatrice, kampanje koja slavi prijateljstvo, žene koje gaje osjećaj osnaženosti i osjećaju se seksi u vlastitom tijelu je poput nagrade", dodala je Granno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 17:14