MEAN GIRLS

Zvijezde kultne komedije ipak se ne vraćaju na veliko platno? ‘To što su im ponudili je krajnje nepošteno‘

Film ‘Opasne djevojke‘ ili u originalu ‘Mean Girls‘ trebao bi ponovno oživjeti na filmskome platnu, kao brodvejska glazbena verzija

Film Mean Girls

 Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia/Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Mnogima omiljena tinejdžerska komedija iz 2004. godine, ‘Opasne djevojke‘ ili u originalu ‘Mean Girls‘, trebala bi ponovno oživjeti na filmskome platnu, kao brodvejska glazbena verzija na streaming platformi Paramount +.

Glumice Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried i Lacey Chabert pristale su se vratiti u novom filmu, no pregovori su zapeli zbog Paramountove ‘nepoštene novčane ponude‘, prenosi Page Six.

"Paramount Pictures ne želi platiti djevojkama onoliko koliko vrijede. Sve četiri djevojke bile su voljne vratiti se, ali Paramount ne poštuje njihovu vrijednost", rekao je visoko pozicionirani izvor iz produkcije.

Page Six također doznaje da je McAdams (44), koja je glumila glavnu ‘negativku‘ Reginu George, isprva bila ponuđena veća uloga od onih namijenjenih trima kolegicama, ali ugovor na kraju nije potpisan.

"Od sada su pregovori u zastoju", otkriva izvor.

image

Lacey Chabert, Rachel McAdams, Lindsay Lohan i Amanda Seyfried

Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia/Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Tina Fey, koja je napisala scenarij i za film i za mjuzikl, ponovno će glumiti profesoricu matematike, gospođu Norbury. U njezinom se ugovoru navodno nalazi sedmeroznamenkasti broj, a Lohan i društvo navodno su dobile ‘samo djelić toga‘.

image

Tina Fey u filmu ‘Mean Girls‘

Paramount Pictures/Mg Films/Collection Christophel Via Afp

36-godišnja Lohan nedavno se ponovno vratila na ekrane u Netflixovu blagdanskom filmu ‘Falling For Christmas‘, dok je Seyfried nedavno osvojila Zlatni globus i Emmy za ulogu osramoćene izvršne direktorice Elizabeth Holmes u Hulu miniseriji ‘The Dropout‘. Također je i kandidatkinja za SAG nagradu.

Chabert je u međuvremenu prozvana ‘kraljicom Hallmarka‘ zbog čestih uloga koje ima kod njih, a McAdams se pojavila u nizu hitova, uključujući i ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness‘ zajedno s Benedictom Cumberbatchom.

Njih četiri neće glumiti svoje originalne likove, niti se zna koje bi točno uloge tumačile. "Bilo da se pojave u epizodnim ulogama ili imaju šest stranica scenarija, nije važno - ponuđeni honorari su izraz nepoštovanja", otkrio je drugi insajder iz Hollywooda.

Prošlog je tjedna pak Tina Fey rekla Sethu Meyersu da se i ona i Tim Meadows, koji je glumio ravnatelja Duvalla u originalnom filmu, vraćaju. "Želim vam odati priznanje, ti i Tim ste imali uloge u originalnom filmu koje ne izlaze iz mode", rekao je Meyers, a Fey se na to našalila: "Profesori rade vječno."

Reneé Rapp iz HBO Max serije ‘Seksualni životi studentica‘ izabrana je za ulogu Regine George, dok Angourie Rice preuzima ulogu Cady Heron od Lindsay Lohan. Ulogu Janis Ian, Cadyne najbolje prijateljice, tumačit će Auli‘i Cravalho iz slavne ‘Moane‘, dok će Jaquel Spivey glumiti Damiena. Chris Briney glumit će Cadyna dečka, Aarona Samuelsa. Tina Fey također je rekla Meyersu da će produkcija započeti 6. ožujka.

image

Jonathan Bennett i Lindsay Lohan

Mary Evans Picture Library/Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:15