ŠOKANTAN ODLAZAK

Zvijezde se opraštaju od Elvisove kćeri: ‘Tvoja ljepota i dobrota tako su sjajile, svijet je izgubio rijedak dragulj‘

Lisa Marie Presley iznenada je preminula u dobi od 54 godine u svom domu u Calabasasu od ‘potpunog srčanog zastoja‘

Lisa Marie Presley

 Joe Martinez/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/

Brojne zvijezde odlučile su odati počast Lisi Marie Presley nakon što je iznenada preminula u dobi od 54 godine u svom domu u Calabasasu od "potpunog srčanog zastoja", piše Daily Mail.

John Travolta, Tom Hanks, Tomova supruga Rita Wilson i glumica Leah Remini bili su među zvijezdama koje su izrazile tugu na društvenim mrežama.

- Lisa, djevojčice, jako mi je žao. Nedostajat ćeš mi, ali znam da ću te opet vidjeti. Moje srce je uz Riley, Priscillu, Harper i Finley - napisao je slavni glumac John Travolta te objavio i zapanjujući portret Lise Marie. Leah Remini se od Lise oprostila putem Twittera i nada se da je Lisa Marie sada "u miru te da počiva sa svojim sinom i ocem".

- Srce mi je slomljeno zbog smrti Lise Marie Presley - započela je Remini i istaknula da "Lisa nije imala lak život kao što neki misle".

Remini je zaključila svoju objavu napisavši da su "mama Lise Marie Priscilla te njezina djeca Riley, Finley i Harper u njenim molitvama". U zajedničkoj izjavi koju su podijelili na Instagramu, Tom Hanks i Rita Wilson napisali su da su im "srca slomljena zbog iznenadne i šokantne smrti Lise Marie Presley".

Hanks i Rita Wilson uspostavili su blisku vezu s Presleyjevima dok je on promovirao biografski film o Elvisu Baza Luhrmanna, u kojem je Tom glumio glazbenog menadžera, pukovnika Toma Parkera, a glumac Austin Butler tumačio je kralja rock and rolla.

- Tom i ja smo proveli neko vrijeme s obitelji tijekom promotivne turneje filma o Elvisu - napisala je Rita, dodavši da je "Lisa Marie bila tako iskrena, izravna i ranjiva, u iščekivanju filma".

Rita i Tom su tada otkrili da je Lisa Marie bila dovoljno ‘ljubazna‘ da im omogući privatni obilazak imanja Graceland. Par je potom pozvao obožavatelje da slušaju glazbu Lise Marie dok je Rita opisala njezin glas kao spoj "moći i nježnosti, koje je oduvijek voljela".

- Naša srca i naše molitve idu uz Riley, Harper, Finley, Dannyja i Priscillu. Majka nikada ne bi trebala izgubiti dijete. Lisa Marie izgubila je svog dragocjenog sina Benjamina, Priscilla je izgubila svoju jedinu kćer. To je previše. Šaljemo ljubav obitelji, molitve za mir i snagu. S ljubavlju, Rita i Tom - zaključuje se u objavi.

image

Lisa Marie Presley i Benjamin Keough

Mjt/admedia/Sipa Press/Profimedia/Mjt/admedia/sipa Press/profimedia

Leann Rimes nazvala je iznenadnu smrt "srceparajućom" i, slično kao i Remini, nada se da je zvijezda koja se pokazala velikim borcem sada "u miru u naručju svog oca".

Chrishell Stause iz reality showa ‘Selling Sunset‘ ponovno je objavila snimke Lise Marie snimljene na ovogodišnjim Zlatnim globusima koji su se dogodili samo 48 sati prije njezine smrti.

image

Chrishell Stause

Instagram/chrishell Stause/

- Tako je tužno što smo izgubili još jednu sjajnu zvijezdu. Moja sućut njezinim voljenima i mnoštvu obožavatelja - napisala je dobitnica Oscara, Octavia Spencer, putem Twittera.

Zvijezda Chuckyja, Jennifer Tilly, rekla je da je "jako tužna" zbog smrti Lise Marie i otkrila da je "baš jučer bila u Gracelandu" gdje je snimila fotografiju Elvisovog nadgrobnog spomenika.

- Vodič nam je pričao da bi ponekad večerala u blagovaonici, a jednom je napravila zabavu za svoje prijatelje u zrakoplovu koji je nazvan po njoj - dodala je Tilly u svojoj objavi.

image

Instagram priča Jennifer Tilly

Pink je opisala Lisu Marie kao "jedinstvenu, pametnu, osjetljivu, talentiranu, duhovitu, punu ljubavi, velikodušnu, osuđujuću, ali uvijek u pravu, odanu, i osobu koja je obožavala svoju djecu."

- Srce mi se slama zbog tebe i tvoje prekrasne obitelji i tvoje djece. Svijet je danas izgubio rijedak dragulj. Neka tvoja duša počiva u miru - napisala je pjevačica, koja je uključila i fotografiju Lise Marie.

Dizajnerica Donatella Versace rekla je da "nikada neće zaboraviti vrijeme koje je provela s Lisom Marie".

- Tvoja ljepota i dobrota tako su sjajile. Počivaj u miru, Lisa Marie. Nikad te nećemo zaboraviti - zaključila je modna legenda.

Ranije u četvrtak, Presley je hitno prevezena u bolnicu u kritičnom stanju i rečeno je da je u komi nakon "srčanog zastoja" nedugo nakon što se žalila na bolove u trbuhu, navodi TMZ. Njezina majka Priscilla, koja je bila uz kćer, teška srca je podijelila poraznu vijest "da nas je napustila njezina prekrasna kći Lisa Marie".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:27