DO VELJAČE

Zvijezdi filma ‘Sam u kući‘ odgođeno suđenje za obiteljsko nasilje: Hospitaliziran je u ‘kritičnom stanju‘

Devin Ratray je prema pisanjima stranih medija u međuvremenu otpušten iz bolnice i oporavlja se

Macaulay Culkin i Devin Ratray u sceni ”Home Alone” (1990)

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Zvijezda filma „Sam u kući” Devin Ratray (47) hospitaliziran je u „kritičnom stanju” zbog čega se odgađa suđenje zbog nasilja u obitelji. Član obitelji rekao je za TMZ kako je glumac, najbolje znan kao stariji brat Macaulaya Culkina u kultnom božićnom filmu, u međuvremenu i otpušten iz bolnice.

image

Devin Ratray

John Parra/Getty Images/Profimedia/John Parra/getty Images/profimedia

Nisu objasnili zbog čega je došlo do hospitalizacije ni kada se problem pojavio. Danas je trebao početi izbor sudca za suđenje Devinu zbog nasilja u obitelji u Oklahomi, ali odgođeno je za veljaču zbog njegova zdravstvenog stanja.

Prošlo je više od dvije godine kako je Ratray bio osuđen zbog udaranja i davljenja svoje djevojke prije nego što joj je zaprijetio da će umrijeti. Identitet djevojke nije otkriven javnosti.

image

Devin Ratray

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Nakon što je popio cijelu bocu vina i nekoliko šotova u restoranu, popio je potom još 10 čašica u baru, izjavio je pod zakletvom u to vrijeme. Dva fana su mu prišla da ga zamole za autogram zbog čega je on poludio. Njegova djevojka dala je fanovima dvije potpisane autogram kartice bez da je tražila novčanu naknadu za njih i potom su se vratili u hotelsku sobu u Hyatt Place Oklahoma City.

image

Macaulay Culkin i Devin Ratray u sceni "Home Alone" (1990)

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Prema iskazu, vratili su se u sobu, gurnuo ju je na krevet i jednom rukom joj je držao prekrivena usta dok ju je gušio. Također, udario ju je u lice i gurnuo u stol, zbog čega je zadobila brojne ozljede, prema policijskom izvješću.

Uhićen je kasnije tog mjeseca zbog prijave za dva nasilja u obitelji i nanošenje ozljeda. Sam se predao prije nego što je plaćena jamčevina od 25.000 dolara.

Njegov odvjetnik Scott Adams rekao je da glumac poriče optužbe.

„Ratray poriče da je ikada digao ruku na nju ili učinio bilo što slično.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 05:33