UŽAS U LOS ANGELESU

Zvijezdu Beverly Hillsa napala motociklistička banda, objavljen i zastrašujući video: ‘Kći (10) mi je bila u autu‘

Glumac je napadnut na Silvestrovo i u objavi izražava zabrinutost za sigurnost na ulicama

Glumca Iana Zieringa napala banda

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Američki glumac Ian Ziering (59), najpoznatiji po ulozi Steveja u seriji „Beverly Hills 90210“, na Silvestrovo je napadnut u Los Angelesu. Motociklistička banda ga je napala dok je bio u automobilu zaglavljen u prometnoj gužvi, a na stražnjem sjedalu je bila njegova kći Penna (10).

Na svom Instagramu objasnio je obožavateljima okolnosti tog sukoba.

„Jučer sam doživio strašan incident u kojem je sudjelovala grupa pojedinaca na minimotociklima. Dok sam bio zaglavljen u prometu, mom autu je agresivno pristupio jedan od ovih vozača što je dovelo do zastrašujućeg sukoba. U pokušaju da procijenim štetu izašao sam iz auta. Ovaj postupak, nažalost, eskalirao je u fizički obračun u koji sam ušao da se zaštitim“, napisao je što se dogodilo.

„Laknulo mi je što mogu izvijestiti da smo moja kći i ja potpuno neozlijeđeni, no incident me je duboko zabrinuo jer takve skupine sve češće bez problema narušavaju javnu sigurnost i mir. Ova situacija naglašava sve veći problem s huliganstvom na našim ulicama i potrebu za učinkovitim odgovorima zakona na takvo ponašanje. Kao građanin i roditelj, smatram da je neprihvatljivo da takve skupine slobodno mogu započeti ovakvo ponašanje, izazivajući strah i kaos, dok odgovor vlasti izostaje“, zabrinuto je napisao.

„Uvijek sam bio zagovornik suprotstavljanja zastrašivanju i nedoličnom ponašanju, a ovaj incident pojačava moje uvjerenje u važnost osobne sigurnosti i sigurnosti zajednice. Moramo se pozabaviti temeljnim problemima koji dovode do takvog poremećaja ponašanja i osigurati da naše ulice budu sigurne za sve. Pozivam gradske dužnosnike i policiju da poduzmu odlučne mjere protiv takvog bezakonja i osiguraju potrebne resurse kako bi spriječili da se ovo ponovi“, priča o problemu.

„Zahvalan sam na podršci mojoj obitelji, prijateljima i obožavatelja u ovom razdoblju. Upravo u izazovnim trenucima poput ovih, snaga i jedinstvo naše zajednice su najvažniji. Sretna Nova godina“, zaključio je objavu čestitkom.

Podsjećamo, Ziering je otac dviju kćeri. Mie (12) i Penne (10) koja je bila s njime u automobilu. Dobio ih je u braku s bivšom suprugom Erin Ludwig. Vezu je par započeo 2009. godine te su zaruke i vjenčanje došli godinu kasnije. Do razvoda došlo je 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:56