POVRATAK U BUDUĆNOST

Zvjezdana ekipa kultnog filma okupila se nakon 37 godina: ‘Divni, omiljeni ljudi‘

Jedna od tema bilo je i Foxovo sve lošije zdravlje jer glumcu je još 1991. dijagnosticirana Parkinsonova bolest

Ekipa filma ‘Povratak u budućnost‘

 Instagram/Lea Thompson

Zvjezdana ekipa filmskog hita "Povratak u budućnost" iznova se okupila u subotu u Portlandu na skupu obožavatelja. Tom je prigodom 61-godišnja glumica Lea Thompson, koja je igrala Lorraine u prva dva nastavka franšize, podijelila na svom Instagramu dirljivu fotografiju sa svojim kolegama iz filma.

Thompson su se na slici pridružili Michael J. Fox (61), Christopher Lloyd (84) i Tom Wilson (63), a glumica je post popratila riječima: "Wow, iskreno sam provela najbolje moguće vrijeme s mojom ‘povratak u budućnost‘ obitelji. Bilo je puno zabavnih trenutaka s obožavateljima, također".

Lijepa je glumica na Instagramu dala na uvid još neke od trenutaka koje je provela s kolegama, a na dvije fotografije pozira s Foxom, koji je igrao legendarnog Martyja McFlyja u sva tri nastavka filma. I sam Fox je na Instagramu podijelio fotografije s kolegama i uz njih napisao: "Volim biti na ovim druženjima s obožavateljima i vidjeti svoje omiljene ljude poput Lee, Toma, Chrisa i sve vas. Jako."

Iz slika, ali komentara svih iz glumačke ekipe jasno je da su nakon "Povratka u budućnost" ostali odlični prijatelji, te da željno iščekuju prilike za okupljanja i druženja. Izmijenili su i nekoliko komentara referirajući se na svoje replike iz filma. Tako je Thompson nazvala Wilsona, koji je igrao Biffa Tannena, svojim "omiljenim, omiljenim momkom svih vremena", a on joj je odgovorio: "Volim ovu damu. Tako je divno vidjeti te. Ti si fantastična". Na to je Thompson uzvratila, citirajući Wilsonova lika: "Ja sam seronja, zar ne?", na što je i Wilson izvukao jednu od svojih filmskih rečenica: "Pozdrav, ima li koga kod kuće?", usput nježno lupkajući Thompson po glavi.

Inače, Fox i Lloyd već su se i ranije susreli lani u listopadu na Comic-Con događanju i toplo se pozdravili na pozornici prije zajedničkog sudjelovanja na panelu, gotovo 40 godina nakon izlaska prvog filma.

Tijekom druženja s obožavateljima jedna od tema bilo je Foxovo sve lošije zdravlje jer glumcu je još 1991. dijagnosticirana Parkinsonova bolest. Od tada se holivudska zvijezda fokusirala na prikupljanje novca za istraživanje bolesti i dosad je prikupio više od milijarde dolara kroz Michael J. Fox Zakladu za istraživanje Parkinsa. U studenom je Foxu uručena počasna nagrada Akademije za njegov rad vezan uz bolest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:28