MEGA-SKANDAL

Zvjezdani brak pred krahom, poruke su šokantne: ‘Bio sam van kontrole kad sam te vidio, morao sam brzo do WC-a‘

Novinarima, ali i osobama u sportu na e-mail su pristigli sadržaji koje je šef Red Bulla Christian Horner razmjenjivao sa zaposlenicom

Christian Horner

 Giuseppe Cacace/Afp

Brak Geri Halliwell i Christiana Hornera sada je prvi put pod znakom pitanja, otkrili su prijatelji para za MailOnline nakon što su u javnost procurile ponižavajuće poruke koje su navodno razmjenjivali šef F1 momčadi Red Bull i jedna zaposlenica.

To se dogodilo netom nakon što je u srijedu Red Bull oslobodio Hornera optužbi nedolično ponašanje nakon istrage koju su proveli zbog njegove navodne veze sa zaposlenicom. Potom su desecima novinara i ključnih osoba u sportu stigle sporne WhatsApp poruke i fotografije, čime je skandal ponovno vraćen u središte pozornosti.

Možda najeksplicitnija prepiska vezana je za jedan Hornerov let za Dubai, a dopisivanje s neimenovanom zaposlenicom Red Bulla izgledalo je ovako:

Horner: Mogu ti nešto priznati?"

Zaposlenica: Ako želiš...

Horner: Sjećaš li se kad smo letjeli za Dubai prošle godine?

Zaposlenica: Da.

Horner: Bio sam potpuno van kontrole.

Zaposlenica: Jesi ‘završio posao‘ u WC-u?

Horner: Da (sa smajlićem)

Zaposlenica: Trebalo ti je dugo da priznaš.

Horner: Neugodno...

Prijatelji bliski Spice Girl, koji su tijekom interne istrage odlučno stajali uz njezinog supruga, sada su otkrili da ona proživljava slom zbog cijele situacije. Halliwell je planirala odletjeti na Grand Prix koji se održava u Bahreinu ovog vikenda kako bi se ponovno u javnosti pojavila s Hornerom, ali oni bliski bivšoj pop zvijezdi rekli su da je sada takav scenarij malo vjerojatan.

image

Geri Halliwell i Christian Horner

Profimedia/

"Umjesto toga, majka dvoje djece osjeća se poniženo nakon što su se poruke tako masovno proširile", naveo je neimenovani prijatelj. A poruke se broje u stotinama i vrlo su intimne, a objavljene su putem anonimnog računa e-pošte. Doslovno 24 sata prije, Hornera je podržala Red Bullova matična tvrtka sa sjedištem u Salzburgu (doduše jedino ona) i rekla mu da može ostati na mjestu voditelja momčadi svjetskog prvenstva uz godišnju plaću od 8 milijuna funti. Halliwell je prijateljima rekla da joj je "laknulo i da je ushićena" što su optužbe protiv njezinog partnera, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Montyja, napokon odbačene.

image

Geri Halliwell i Christian Horner

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Christian je cijelo vrijeme obećavao da u tome nema ničega", kazao je prijatelj nesretne pjevačice. Drugi je rekao da se sada boji kako će zvijezda, koja je ostala shrvana zbog vrlo neugodnog skandala, prihvatiti takvo javno poniženje.

"Geri već toliko godina živi u ovom sretnom balonu, mislila je da ima svog princa i svog viteza u sjajnom oklopu, a sada se dogodilo ovo. Bila je tako sretna što je Christian oslobođen optužbi. Sada se sve srušilo. Suze su prestale kad je u srijedu stigla presuda, a sada će sigurno ponovno krenuti", izjavio je drugi prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:08