OBITELJ BATE ŽIVOJINOVIĆA:

‘Stanje je vrlo ozbiljno, prognoze su nezahvalne, ali vjerujemo da će Bata dobiti i ovu bitku!'

 Instagram

Srpski glumac Velimir Bata Živojinović hitno je hospitaliziran u srijedu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

82-godišnji glumac je početkom srpnja 2012. imao težak moždani udar od kojeg se oporavio, prije toga je imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koju je liječio na Kubi.

Kako piše srpski Blic, liječnici mu trenutno pokušavaju stabilizirati stanje, no otežano diše i zasad nema pomaka.

Njegov sin Miljko je za taj list rekao: ‘Bati je teško, nadamo se najboljem!’

Uz Batu je neprestano njegova supruga Lula, a unuka Dina je za Blic izjavila: ‘Stanje je vrlo ozbiljno, ali ima vrhunsku njegu i ovim putem se zahvaljujemo prije svega doktorici Ranki Todorović, doktoru Milanu Saviću kao i kompletnom medicinskom osoblju bolnice na požrtvovnosti i posvećenosti. Prognoze su nezahvalne, ali vjerujemo da će Bata dobiti i ovu bitku! Lula danonoćno bdije nad njim.’

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 02:08