HARANGA

AGRESIVNI FANOVI TRAŽE KRIVCA ZA KRIZU U BEYONCEINOM BRAKU Prvo su napali modnu dizajnericu, sad je na tapetu Rita Ora

 Julian Finney/Getty Images

Otkako je u nedjelju Beyoncé objavila novi album, ‘Lemonade’, nagađanja o raspadu braka između Jay Z-ja i nje te njegovim navodnim prevarama ne prestaju.

Da stvar bude gora, kako ispliva novo ime moguće afere, tako se fanovi pjevačice sjate na društvene mreže te na profilima spomenutih imena ostavljaju grozne uvrede i optužbe prema još ništa nije potvrđeno.

Naime, ‘Lemonade’ se sastoji od pjesama koje zajedno čine priču o ženi koja nakon što otkrije da je muž vara, pada u depresiju i svlada je bijes. Naravno, fanovi su se odmah sjetili incidenta otprije nekoliko godina kad je brak Beyoncé i Jay Z-ja također bio poljuljan.

Glasine su krenule 2014. godine kad je sestra slavne pjevačice, Solange, napala Jay Z-ja dok su se vozili dizalom, navodno zbog nevjere. Tračevi su krenuli ponovno prije koji mjesec, a izlazak albuma fanovi su vidjeli samo kao potvrdu svojih sumnji.

U uvodnoj pjesmi ‘Sorry’ Beyoncé pjeva: ‘Bolje mu je da nazove Becky s lijepom kosom’, što se u interpretaciji fanova odnosi na tajnu ljubavnicu.

Samo nekoliko sati nakon izlaska ‘Lemonadea’ modna dizajnerica Rachel Roy objavila je na Instagramu selfie s prijateljicom uz što je napisala: ‘Lijepu kosu nije briga, ali imamo dobro osvjetljenje za selfieje ili za istinu.’





The jumpsuit we want to live in! #WeekendWear #RachelRachelRoy Like2Buy link in bio

A photo posted by Rachel Roy (@rachel_roy) on Apr 23, 2016 at 8:46am PDT





Mnogi su ovu ‘lijepu kosu’ shvatili kao potvrdu da je upravo ona ta Becky. Osim toga, odmah nakon incidenta u dizalu 2014. Solange je navodno na Met Gala partyju vikala i na Rachel zbog afere, tvrdili su svjedoci.

Beyoncéini fanovi su je toliko napali na društvenim mrežama da je dizajnerica sve svoje profile zatvorila, a spornu je fotografiju obrisala. Na koncu je ipak vratila svoje profile, a na Twitteru je kratko napisala: ‘Poštujem ljubav, brak, obitelji i snagu. Ono što nitko ne bi trebao tolerirati je nasilje, bez obzira kakvo.’









Međutim, u samo 24 sata priča se preokrenula i krivnju su svalili na Ritu Oru. Povod je bila također jedna objava na Instagramu . Naime, seksi britanska pjevačica albanskog porijekla objavila je golišavu fotku u prozirnom grudnjaku s motivima limuna (što su fanovi, dakako, povezali odmah s nazivom albuma). Fotografija je u međuvremenu uklonjena s njezinog profila.

I Ritu su još te famozne 2014. Prozivali za aferu s Jay Z-jem, no ona je u jednom intervjuu oštro srezala tu temu: ‘Da se nikad više niste usudili tako omalovažavati Beyoncé!’





On set.....@rimmellondonuk

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on Apr 8, 2016 at 9:27am PDT





Rita Ora je još prije četiri godine potpisala za Jay Z-jevu produkcijsku kuću Roc Nation te se odonda često može vidjeti u društvu slavnih supružnika.

Na koncu, poslije svih ovih optužbi i traženja krivaca još će se pokazati da su Beyoncé i Jay Z u skladnom braku, a da je sva ova buka bila samo odličan promo za novi album.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:57