ŽIVOT NA DASKAMA

Amar Bukvić - u istoj ulozi 200 puta tri godine zaredom

Iako se Amar zasad drži glume, najavljuje da će se jednom okušati i kao redatelj
 Neja Markičević/CROPIX

Uspješna predstava teatra Exit “Kako misliš, mene nema?!”, u kojoj glavne uloge imaju poznati domaći glumci Amar Bukvić i Filip Jurčić, sljedeće subote na kazališnim će daskama doživjeti jubilarnu 200. izvedbu.

Kako ulaznica za 8. svibnja više nema u prodaji, popularna će predstava i taj put potpuno ispuniti gledalište Exita.

Nagrada za talent

- Predstavu igramo pune tri godine, u travnju je bila obljetnica premijere i moram priznati da me iznenađuje što za nju još uvijek vlada golem interes i u Zagrebu i u ostalim gradovima u kojima smo gostovali - iskren je Amar koji će s kolegama, koji su uspješnu predstavu postavili na daske, u subotu prigodno i proslaviti zavidnu 200. izvedbu.

Perspektivni glumac, koji je za ulogu u predstavi “Djeca sa CNN-a” dobio Nagradu hrvatskoga glumišta za najboljeg mladog umjetnika, nedavno je završio i sa snimanjem prve sezone domaće serije “Najbolje godine”.

Turneja brodom

- Trenutačno još igram u ‘Prekidu’ kazališta Planet art s Natašom Janjić. Iako su snimanja završila, ne mogu reći da sam se imalo odmorio jer, uz seriju, imam i tih nekoliko kazališnih projekata - objasnio je Amar, kojeg ćemo vidjeti na Pula Film Festivalu u filmu “Show Must Go On”.

- Već su mi isplanirani i sljedeći mjeseci. Igram još i u predstavi ‘Djeca sa CNN-a’ Histrionskog doma, koja mi je jednako važna jer je tekst napisao moj otac, a s kojom planiramo napraviti manju turneju brodom - objasnio je Amar te otkrio da sve češćepomalo razmišlja i o drugim dramskim poslovima.

- Zasada nemam redateljskih ambicija, iako priznajem da me i to sve više zanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:40