OPORAVLJA SE

AMEL JOŠ OSJEĆA POSLJEDICE SUDARA, ALI MU JE KRENULO U KARIJERI 'Zdravko Čolić me zvao da mu budem gost na koncertu'

Pobjednik X Factora Adria je baš za Čolićev hit 'Pjesmo moja' dobio brojne pohvale žirija, ali i samog autora
 CROPIX

Amel Ćurić, pobjednik showa X Factor Adria, još se oporavlja od nedavne teške prometne nesreće kada se u njegov BMW zabila pratnja potpredsjednika Republike Srpske. Ozlijeđeni su mladi pjevač i sestra njegove djevojke Jelene Čabarkape, koja je također bila u automobilu.

- Zapravo sam dobro prošao i srećom sve je dobro završilo, kako je moglo... Nosio sam okovratnik i još uvijek povremeno osjetim bol u leđima. Moram ću ići na dodatne kontrole. Djevojka koja je sjedila iza mene je prošla najgore, svaki dan ide na terapije i od fizičkih i psihičkih ozlijeda. Međutim, bitno je na kraju da nije nitko teže ozlijeđen ili nešto gore. Hvala Bogu, rekao nam je Amel, kojeg je razveselio poziv da bude gost na koncertu Zdravka Čolića u TipsAreni u Linzu 12. rujna.

- Ostao sam zatečen kada sam dobio poziv jer upravo me njegova pjesma i proslavila na X Factoru. Za 'Pjesmo moja' dobio sam odlične komentare žirija, a i samog autora pjesme Kornelije Bate Kovača koji se javio da pohvali taj moj nastup. Ovo je šlag na sve moje dosadašnje uspjehe, iznimno se veselim suradnji s Čolićem, kaže mladi Bosanac, kojeg dan prije austrijskog nastupa očekuje koncert u Opatiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:39