DUGOOČEKIVANI NASTUP

AMERIČKA ZVIJEZDA DANAS U ZAGREBU Beyonce zatražila hranu iz Jadrana, bijele ruže i tepihe: U Arenu stiglo 27 kamiona s opremom!

Jedna od najpopularnijih zvijezda današnjice, američka pjevačica Beyonce danas će održati svoj drugi koncert u zagrebačkoj Areni, nakon što je u Beogradu u ponedjeljak održala koncert u prepunoj Kombank Areni. Tim je nastupom i otvorila svoju svjetsku turneju “Mrs. Carter Show”.

Iako je 31-godišnja pjevačica u Beograd sletjela sama, naknadno su joj se pridružili suprug, reper Jay-Z i kćerkica Blue Ivy. Iako službeni organizator koncerta nije želio otkriti ništa u vezi s dolaskom pjevačice u Zagreb, pretpostavlja se da je u našu metropolu došla cijela obitelj Carter u pratnji dviju dadilja.

Osim tima ljudi i pratećeg benda, u Arenu su stigla čak 27 kamiona puna opreme te dodatnih 10 autobusa. Sve je to potrebno da bi Beyonce u Zagrebu napravila spektakl pred rasprodanom Arenom, baš kao što je pokazala u Beogradu. Iako je novinarima prije koncerta u Kombank Areni bio zabranjen pristup, jedan od članova timova za srpski Blic otkrio je scenografiju. Upravo je on otkrio da će u Areni biti postavljene dvije bine povezane kranom koje bi trebale premještati pjevačicu s jedne na drugu binu. I upravo je tako scenografija bila postavljena.Koncert je kasnio sat vremena, no Beyonce se okupljenima ispričala.

Provokativni triko

- Hvala vam puno, volim vas! Sljedeću pjesmu posvećujem vama, jer bez obzira na to koliko griješim, vi me bezuvjetno volite! - rekla je Beyonce prije pjesme “Flaws and All”.

Osim pjevanjem svojih najvećih hitova, pjevačica je publiku ostavila bez daha i kostimima. Nekoliko puta se presvlačila, a najveću pažnju zadobio je eksplozivni zlatni šljokičasti triko. Imao je vidljivo oblikovano poprsje, a kristalima su bile istaknute bradavice na grudima.Izradu kostima prepustila je dizajneru Julienu Macdonaldu. Osim njega, za garderobu su zaduženi Peter Dundas, kreativni direktor Emilija Puccija, Dean i Dan Caten, duo koji stoji iza brenda Dsquared2 te Ralph and Russo.

Bijela garderoba

Prije Beyonceina dolaska u Beogradu pričalo se da je njezin tim rezervirao sobe u nekoliko hotela kako do medija ne bi došla informacija gdje će boraviti, a za Zagreb se samo doznaje da će boraviti u jednom luksuznom hotelu. No jedino što su iz Adrije Entertainmenta otkrili jesu pjevačičine liste želja koje se, kažu, ne razlikuju od onih od prije četiri godine kada je prvi put posjetila Zagreb - bijela garderoba i bijeli backstage.

- Bijele fotelje, bijele ruže i bijeli tepisi, puno svježe ocijeđenih sokova i prirodne vode. Inače, Beyonce je i prvi put kada je došla u Hrvatsku bila oduševljena. Voli dolaziti u Hrvatsku, što privatno što poslovno, jako se veseli koncertu i vjerujemo da će nam priuštiti spektakl za pamćenje - rekli su prije nekoliko dana iz Adrije, ali i dodali da Beyonce na meniju želi i delicije iz Jadranskog mora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 06:44