IZNENAĐENJE!

ANA IVANOVIĆ I NJEMAČKI NOGOMETAŠ STALI NA LUDI KAMEN? Svjetski mediji bruje da se poznati par vjenčao u tajnosti

 AFP

Bivša svjetska tenisačica broj 1, Ana Ivanović, i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger navodno su se vjenčali na nepoznatoj lokaciji uz najbliže članove obitelji i prijatelje.

Prema pisanju talijanske stranice La Gazzetta ranije ovog tjedna, par je posjetio draguljara gdje su odabrali dijamantni prsten. Isto tako, srpska je tenisačica viđena kako taj isti prsten i nosi.

Trenutačno na šestom mjestu svjetskih tenisačica Ivanović je odbila komentirati navode o braku. Nagađanja o njezinoj vezi sa Schweinsteigerom započela su u rujnu prošle godine kada su viđeni kako se drže za ruke u šetnji New Yorkom.

Svega par mjeseci ranije, Ivanović je Schweinsteigera nominirala za 'ice bucket challenge'.

Njemački je nogometaš, i osvajač prošlogodišnjeg svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, prema pisanju tabloida krajem rujna ostavio Ivanović jer se pomirio sa svojom bivšom djevojkom Sarah Brandner. Međutim, već 27. studenog bio je na letu za Beograd kako bi proslavili zajedno.

Osim toga, Schweinsteiger je u veljači viđen kako sa svojim kolegama iz Bayerna odlazi na Ivanovićinu zabavu održanu u Münchenu. Također, na svojim kopačkama ima srpsku zastavu uz koju stoji natpis 'dušo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 19:50