VESELI SE POSLU

ANA RADIŠIĆ NOVO JE LICE RTL TELEVIZIJE! Na male ekrane vraća se omiljena showbiz emisija, a vodit će je lijepa Riječanka

 
Ana Radišić
 RTL

Ana Radišić, novo lice RTL-a, od vikenda 14. i 15. travnja, od 17.30 sati, vodit će novu staru showbiz emisiju "Exkluziv"!

Ana, koja je do sad radila kao urednica, voditeljica i novinarka na CMC televiziji, karijeru je započela na Kanalu RI prije deset godina, a trenutačno je samo dani dijele od diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u rodnoj Rijeci.

Kad nije na malim ekranima, Ana trči polumaratone (istrčala ih je već deset!), vodi zdrav život, velika je zaljubljenica u sport kao i kazalište, a otkrila je i kako je zanima i intelektualno vlasništvo. Prelazak na RTL prihvatila je s veseljem.

- Izrazito sam sretna što sam dobila priliku pridružiti se RTL-u i nadam se da ću svojim angažmanom, radom i trudom opravdati dobiveno povjerenje. Redakcija mi je super i baš se veselim svom novom početku - izjavila je Radišić, koja je došla kao "šlag na torti" novog/starog magazinskog formata.

RTL
Ana Radišić

Magazinska emisija "Exkluziv", kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane! "Exkluziv" je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.

RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, i to u potpuno novome ruhu! Koncept emisije ostaje isti - zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s hrvatske, ali i svjetske showbiz scene!

- Svi u redakciji uzbuđeni smo zbog početka emitiranja! Trudit ćemo se biti drugačiji, originalni i prvi - bit će tu za svakoga po nešto! Sve o čemu pričate na kavama - odgovore ćete dobiti u 'Exkluzivu' - rekla je Ana, koja je i urednica Top.HR-a.

Nova ekipa već intenzivno radi na uzbudljivim temama novoga "Exkluziva", koji će gledatelje prikovati uz male ekrane već ovaj vikend na RTL-u!

RTL
Ana Radišić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:38