KRAJ VELIKE LJUBAVI

ANA RUCNER NA FACEBOOKU 'Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi'

Nakon što je Jutarnji ekskluzivno donio priču da se Vlado Kalember i Ana Rucner razvode, par je vijest potvrdio i na Aninom Facebook profilu.

Slavna violončelistica je napisala:

' Dragi naši,

U proteklih nekoliko mjeseci uspjeli smo zadržati intimu za što smo uistinu zahvalni. Ovim putem vas obaviještavamo da su navodi o našem razvodu točni. U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života, krenemo dalje svatko svojim putem.

Preko zajedničkog odvjetnika smo podnijeli zahtjev za razvod braka.

Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama.

Ovo je Naše posljednje obraćanje vezano za ovaj slučaj, jer želimo vjerovati da je za javnost isključivo važno ono čime se bavimo, a ne detalji našeg privatnog života. Vaši Ana i Vlado'

Osim toga, par koji je do ovog vikenda nastupao u showu 'Zvijezde pjevaju' objavio je video na pjesmu 'To Love Sombebody' koju su zajedno otpjevali.

Podsjetimo, Ana i Vlado prije nekoliko mjeseci su pokrenuli brakorazvodnicu parnicu, ali o tome nisu htjeli govoriti u medijima. A kako su i sami rekli, ostat će dobri prijatelji ponajviše zbog dobrobiti zajedničkog sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:33