KO' PAS I MAČKA

Anđa Marić: Više nisam članica žirija 'Hrvatska traži zvijezdu'. Pretpostavljam da je moj odlazak iz žirija uvjetovao Tony Cetinski

Zagreb, 160410.Studio Jadran filma. ?RTL-ova zabavna emisija uzivo, druge sezone, Hrvatska trazi zvijezdu. ?Na slici: Andja Maric, Tony Cetinski.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX / KRAJAC DAMIR

Da, točno je da ove godine neću sjediti u žiriju showa “Hrvatska traži zvijezdu” - kaže Anđa Marić, potvrđujući tako nagađanja da su ljudi na RTL-Televiziji odustali od njenog daljnjeg angažmana. Na RTL-u nemaju komentara na tu temu, ali neslužbeno doznajemo da će javnost tijekom ovog vikenda obavijestiti tko je u žiriju umjesto Anđe.

Crvenokosa pjevačica ne krije da joj je žao što neće biti u mogućnosti i ove televizijske sezone birati mlade glazbene talente, a tvrdi da joj nitko nije kazao zbog čega je izbačena iz spektakla.

- S ljudima s RTL-Televizije lijepo sam surađivala, a na kraju sezone, po završetku ‘HTZ-a’ rekli su mi da su vrlo zadovoljni mojim angažmanom. Slijedom toga, mislila sam da ćemo se sretati i ove sezone, ali, gledajući televiziju, shvatila sam da su pripreme počele bez mene, a očito je da će se tako i nastaviti.

Zašto je tako, mogu samo nagađati. Pretpostavljam da je moj odlazak iz žirija uvjetovao Tony Cetinski, s kojim se ja, vidjelo se to i na televiziji, nisam baš najbolje slagala. Ako sam u pravu, mogu Tonyju samo poželjeti mnogo sreće i uspjeha u budućnosti. Uostalom, on je velika zvijezda, a ja sam samo obična Anđa Marić. Nije važno kako se ja osjećam, bitno je da je Tony dobro - ironično kaže Anđa.

Tony Cetinski ovo nije želio komentirati:

- Nemam pojma zašto Anđa Marić više nije u žiriju. Mislim da bi ona to trebala znati mnogo bolje od mene. Ako joj nešto nije jasno neka se obrati organizatorima, RTL-Televiziji, možda joj oni pojasne zbog čega je nisu angažirali - poručio je Tony preko svoje supruge i menadžerice Ivane Nobilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 08:43