HENRYJEVA DJEVOJKA

Andrea Rajačić: Nisam manekenka, imam diplomu i govorim tri jezika

Andrea dolazi iz obitelji intelektualaca, majka Tatjana profesorica je ruskog jezika, a otac Nebojša ugledni je plastični kirurg

ZAGREB - Andrea Rajačić, Sarajka koja je osvojila srce jednog od najboljih nogometaša svijeta Thierryja Henryja , ekskluzivno je za Jutarnji list potvrdila da je s kapetanom francuske reprezentacije već godinu dana u vezi. U telefonskom je razgovoru naglasila da nikada nije šetala modnim pistama, nego je u Americi završila studij menadžmenta.

Samozatajna ekonomistica tako se zapravo uklopila u tip djevojaka koje su oduvijek zanimale Henryja s obzirom na to da ga se dosad nikad nije povezivalo s modelima ili ženama iz show businessa. Iako njezina ljubavna veza sa slavnim nogometašem puni stupce svjetskih medija, Andrea svoju privatnost i detalje odnosa s Henryjem zasad želi držati podalje od javnosti i medija.

Sudbonosni susret

- Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih željela istupati s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Thierryja i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španjolskoj. Nisam se nikada bavila manekenstvom iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih željela otkrivati. Možda promijenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako - kratka je i iskrena bila 23-godišnja Andrea Rajačić.

Od osobe bliske Andreinoj obitelji doznali smo da je oduvijek bila ambiciozna i vrijedna djevojka koja tečno govori engleski, španjolski i talijanski. Dolazi iz obitelji intelektualaca. Majka Tatjana profesorica je ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih kirurga u BiH, no trenutno radi u Kuvajtu, gdje vodi Kliniku za liječenje opeklina i plastičnu kirurgiju. Upravo u Kuvajtu su Andrea i njezina mlađa sestra Jovana završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi, gdje su u sklopu ekonomskog fakulteta obje završile studij menadžmenta.

Jovana je nakon studija otišla živjeti u Španjolsku, a tijekom jednog od posjeta sestri u katalonskoj prijestolnici Andrea se odlučila i sama preseliti u Barcelonu. Tamo je u ljeto 2008. upoznala napadača Barcelone Thierryja Henryja.

Više od prijateljstva

S vremenom je par shvatio da ih veže nešto više od prijateljstva, no vezu su čvrsto odlučili tajiti od javnosti. No, njihov božićni odmor lani na Maldivima nije prošao nezapaženo, kao ni zajednički dolazak na probnu vožnju Lewisa Hamiltona tijekom priprema za Grand Prix u Bahreinu. Strani su mediji udružili snage u otkrivanju identiteta lijepe brinete i prvi je proglasili modelom. Prije nego što je upoznao Andreu, Thierry je bio četiri godine u braku s Claire Merry koji je okončan 2007. zbog navodne Henryjeve nevjere, a riječi utjehe uvijek mu pruži njegova dobra prijateljica, pjevačica grupe Texas.

Vijest o raspadu braka u kojem je rođena sada 5-godišnja djevojčica Thea Henry je objavio na vjenčanju Eve Longorije i Tonyja Parkera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 23:31