KONAČNI RAZLAZ

Angelina i Brad dijele imovinu vrijednu 250 milijuna dolara

Potvrđena su višemjesečna nagađanja da Angelina i Brad prolaze kroz pravi pakao u zajedničkom životu, na koji više nisu imali iste poglede
*** THE DECADE IN PICTURES ***Brad Pitt and Angelina Jolie arrive for the US premiere of Ocean's Thirteen, 05 June 2007 at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood.
 AFP

Najpoznatija holivudska ljubavna “bajka”, ona popularnih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta, okončava se tužnim završetkom, prenose američki mediji. Poznati se par, naime, sprema potpisati ugovor o podjeli zajedničke imovine i skrbi nad njihovom djecom, kćerkicom Shilloh, blizancima Knoxom i Vivienne te posvojenima Zaharom, Paxom i Maddoxom.

Prema ugovoru, koji je dovršen prošlog tjedna, par će imovinu vrijednu oko 250 milijuna dolara podijeliti ravnopravno, a skrbništvo nad šestoro mališana bit će zajedničko.

News Of The World, koji je prvi donio priču o razlazu para koji se nikada nije vjenčao, tvrdi i da će djeca, unatoč zajedničkom skrbništvu, ostati živjeti s Angelinom, no oboje će sudjelovati u njihovu odgoju.

Najnovijom viješću potvrđena su i višemjesečna nagađanja da Angelina i Brad prolaze kroz pravi pakao u zajedničkom životu, na koji više nisu imali iste poglede. Upravo zbog toga su, kako piše NOTW, u prosincu posjetili jednog od najskupljih američkih odvjetnika za razvode te odlučno zatražili satavljanje ugovora o raskidu veze.

Brad Pitt posljednji je put viđen na humanitarnom događaju “Hope for Haiti”, u kojem je sudjelovao bez svoje bolje polovice, a početkom mjeseca navodno su se krvnički posvađali ujednom njujorškom restoranu, koji su napustili odvojeno.

Budući da odvjetnici Brada i Angeline nisu htjeli potvrditi informaciju o potpisivanju ugovora, vijest ipak treba uzeti s rezervom te mnogi smatraju kako postoji mogućnost da između naljepšeg holivudskog para još nije gotovo.

Par se upoznao 2004. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”, a već iduće godine započeo vezu, samo tri mjeseca nakon Bradova razvoda od glumce Jennifer Aniston, s kojom ga se u posljednje vrijeme sve češće ponovno povezuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:46