IZMEĐU DVIJE VATRENE

ANKETA: POMOZIMO MILANU, KRALJU BAKRA Biste li na njegovom mjestu odabrali Rozgu ili Severinu?

 Marko Todorov, Neja Markičević/CROPIX

Ljubavna saga Severine i njezina bivšeg ljubavnika srpskog poduzetnika Milana Popovića nimalo ne jenjava. Štoviše, cijela se priča pretvorila u ljubavni trokut nakon što je Popović nedavno izjavio kako mu se zapravo sviđala Jelena Rozga, no zbog oklade je 'smuvao' Severinu.

Popović je Rozgu poznavao samo iz viđenja, bila mu je dobra i simpatična, no ništa nije planirao s njom. 'Ulje na vatru' dolila je hostesa koja je radila na njegovom brodu koja je izazvala da zavede Severinu.

- Ma, kakva Jelena! Smotaj ti Severinu ako si frajer! - rekla je tada hostesa Popoviću na što joj je on odgovorio: ‘Samo je trebam upoznati, pet minuta će mi biti dovoljno.'

Ostalo je poznata priča. Popović i Seve sada imaju sina Aleksandra, više nisu zajedno, a viđaju se samo na suđenjima ili prilikom predaje djeteta na druženje.

Cijelu je 'sapunicu' začinio srpski Blic koji piše kako je Rozga viđena kako u više navrata ulazi odnosno izlazi iz stana dvanaest godina starijeg srpskog ‘kralja bakra’. Anonimni izvor Blicu je izjavio kako su se Rozga i Popović družili prije nego što je on počeo vezu sa Severinom.

Međutim, kako netrpeljivost između ove dvije Splićanke postoji još odavno, Popović je prekinuo kontakt s prijateljicom Jelenom čim je počeo vezu sa Severinom. Obnovili su ga prošle godine kada su postali i više od prijatelja, piše Blic.

Bez komentara je i Jelena Rozga, a na tu temu zasad se nije oglasila ni Severina. Ljudi bliski Jeleni Rozgi i Milanu Popoviću kažu da ne znaju je li u pitanju nova ljubav.

Kako bismo pomogli Popoviću, barem što se mišljenja javnosti tiče, recite nam koju biste vi odabrali da se nalazite na njegovom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:45