VIGGO MORTENSEN

Aragorn iz 'Gospodara prstenova' jeo štrukle u Starom fijakeru u Zagrebu

Mortensen je sjedio s djevojkama na terasi, pio pivo i pušio. Vlasnik restorana Ivan Juras počastio ga je štruklima koje su mu se navodno jako svidjele
Viggo Mortensen during the 2009 AFI Fest presentation of the new movie from The Weinstein Compan THE ROAD, held at Grauman's Chinese Theatre in Los Angeles, California 11-04-2009. K63528MGE.(Credit: © mg2/Globe-ZUMA
 mg2 / Globe Photos

ZAGREB - Viggo Mortensen (51), hollywoodski glumac poznat po ulogama u "Hidalgu" te "Gospodar prstenova", gdje je utjelovio Aragorna, viđen je u Zagrebu.

Prema pisanju domaćih medija, Mortensen je boravio u zagrebačkom restoranu Stari fijaker, gdje je večerao u društvu dvije djevojke.

Mortensen je sjedio s djevojkama na terasi, pio pivo i pušio. Vlasnik restorana Ivan Juras počastio ga je štruklima koje su mu se navodno jako svidjele.

Iako nije poznat razlog posjete Zagrebu, priča se da Mortensen snima film u Srbiji pa je došao u posjet Zagrebu. Ovo mu nije prvi put da je u ovim krajevima, obzirom da je prošlog ljeta bio u Gradacu kraj Ploča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:22