RADOSNA VIJEST

Arsen Dedić opet je postao djed! Njegova kći Sandra (49) rodila je malenu Emanuelu

Prinova Sandre koja je u braku sa Alenom Slavicom to više je slađa jer je iščekivana dugo vremena
 Boris Kovačev/Cropix

Veselo je ovih dana u domu obitelji kantautora Arsena Dedića. Nakon niza rođendana Dedićevih, najljepši poklon i slavlje uslijedilo je prekrasnom viješću: Arsenova kći Sandra iz njegova prvog braka, na svijet je u četvrtak donijela curicu Emanuelu, piše Slobodna Dalmacija.

Prinova Sandre koja je u višegodišnjem braku sa glazbenikom Alenom Slavicom to više je slađa jer je iščekivana dugo vremena. Naime, Sandra je svoje prvo dijete - Emanuelu, rodila u 49. godini, nakon niza umjetnih oplodnji. I baš, kako je rekla, kada su gotovo odustali, dogodila se trudnoća.

- Tako je, slavimo i veselimo se. Sandra je dobro. Čekam još da se Sandra oporavi od carskog reza. Mala ima pola metra, rodila se sa 3,25 kilograma i zove se Emanuela - kazao je raspoložen Arsen komentiravši kako je većina ukućana rođena u horoskopskom znaku lava, osim Gabi koja je - račica.

Naime, u Dedića rođendanska slavlja počinju već početkom srpnja. Prvo rođendan slavi Gabi, a potom dolaze na red vatreni lavovi Dedić; proteklog tjedna Arsen je 28. srpnja proslavio svoj 73. rođendan, a onda je njegova unučica Lu dva dana kasnije proslavila svoj osmi rođendan. Sada se niz rođendana nastavlja sa malom Emanuelom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 08:56