PROMJENA IMIDŽA

Ashely Greene od 'seksi curice' postala 'zavodljiva dama'

Najnoviji je editorijal Ashely napravila za magazin Marie Claire što je poptuno drugačiji pristup od uobičajenih snimanja za FHM, Zoo i sličnih časopisa
 Marie Claire

Ljepotica iz Sumraka i jedini istinski razlog zbog kojeg bi išli pogledati taj film, Ashley Greene , ponovo je obavila snimanje.

Kako je Ashley sve više počela dobivati pažnju u medijima očekivali bi da će se nove fotografije pojaviti u časopisu poput FHM-a, Zoo-a, Klika, Cosma ili slično, no mlada se glumica odlučila za sasvim drugačiji pristup.

Najnoviji je editorijal Ashely napravila za magazin Marie Claire koji je nastao kako bi čitateljicama diljem svijeta pružio informacije o novostima u modi, ali i aktualnim problemima s kojima se žene svakodnevno suočavaju.

Ovo je odličan potez ukoliko Ashely za svoje obožavatelje želi vrbovati starije gospođe koje spavaju odvojeno od zubi ili muškarce kojima je dosadno u urološkoj čekaonici.

Možda joj je malo slava udarila u glavu, a možda je samo htjela pokazati kako može biti 'odrasla'. Savjet dana, draga Ashely, drži se body-paint bikinija ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:24