NEVJERNI NOGOMETAŠ

Ashley Cole prepustio sve zajedničke prijatelje Cheryl

Ashley Cole na očajničke se poteze odlučio nakon što su mu propali svi pokušaji pomirbe sa suprugom koju je varao
 Popoholic

Nogometaš Ashley Cole namjerava prodati kompletno imanje koje uključuje kuću u južnom Londonu i vilu u Surreyju kako bi se riješio uspomena koje ga podsjećaju na uskoro bivšu suprugu Cheryl.

Ashley, koji se razvodi od atraktivne pjevačice, odlučio je izbaciti stanare kojima je iznajmio kuću u Londonu kako bi do kraja kolovoza uspio prodati dom u kojemu je zaprosio prevarenu Cheryl i tako u potpunosti izbaciti neprežaljenu ljubav iz svog života.

Imovina još nije podijeljena

Naime, 29-godišnji nogometaš želi zaboraviti sve što je nekada dijelio sa suprugom. Osim imovine, Cole se namjerava odreći i svih njihovih zajedničkih prijatelja.

Budući da Ashley plan želi provesti što prije, svoje je stanare već prije dva tjedna obavijestio o napuštanju kuće, iako im ugovor o najmu još nije istekao. Ashley je toliko odlučan u namjeri da prekine sve veze sa Cheryl da je isplanirao prodaju vile u Surreyju. u kojoj je par živio nakon vjenčanja, bez obzira na činjenicu da mu zakonski ne pripada jer detalji oko podjele imovine još uvijek nisu riješeni.

Oboljeli od malarije

Nogometaš je toliko uvjeren da će vila nakon razvoda pripasti njemu da je već kontaktirao agenta za prodaju nekretnina.

Cole se na očajan potez odlučio nakon bezuspješnih pokušaja pomirbe sa Cheryl koja nikako ne može oprostiti Ashleyjeve brojne preljube tijekom braka. Ona je već bila izjavila da će se odreći zajedničke imovine u korist nogometaša kako bi razvod bio što prije okončan.

Dok Ashley prodaje imovinu, pjevačica pokušava pomoći oboljelima od malarije koju je i sama nedavno preboljela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:43