SPREMNI NA SVE

AUDIO Poslušajte kako naša Daria i 'Celebrate' zvuče na francuskom, ruskom i njemačkom

Tri nove verzije izvodit će se na televizijama i radijskim stanicama širom Europe i tako će našu pjesmu na svojem jeziku moći čuti više od 300 milijuna ljudi
 Dario Njavro/HTV

Daria, hrvatska predstavnica na Eurosongu 2011. snimila je francusku, njemačku i rusku verziju pjesme „Celebrate“, čime je izvorna pjesma „Lahor“, Borisa Đurđevića tako dobila čak četiri varijante.

Tri nove verzije izvodit će se na televizijama i radijskim stanicama širom Europe kako bi se što veći broj gledatelja mogao upoznati sa ovogodišnjom hrvatskom pjesmom i to na svojim materinjim jezicima.

Pjesmu će tako na svojem jeziku moći čuti više od 300 milijuna ljudi – koliko zajedno imaju Njemačka, Austrija, Rusija i Francuska.

„Celebrate“, engleska verzija i prva snimljena na stranome jeziku ostaje glavna verzija pjesme koju će Daria izvoditi u svibnju na Eurosongu u Dusseldorfu.

Hrvatska predstavnica u srijedu se upravo vratila iz Moskve, gdje je održala niz promotivnih aktivnosti te se susrela sa brojnim novinarima i obožavateljima.

Tijekom svog boravka u ruskom glavnom gradu, održala je i probu sa iluzionistom Sergejem Voroncovim, sa kojim će nastupiti na Eurosongu.

Daria Kinzer - Celebrate - verzije za europsko tržište by jutarnjiweb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 03:22