KAKAV NASTUP NA RTL-U!

Ava došla polugolih grudi: Ja sam natprosječno inteligentna

Avine su izjave ipak ostale u sjeni njenog dekoltea - starleta je odjenula vrlo neobično krojenu haljinu
 RTL

U RTL-ovom Studiju 45 gostovali su bivši sudionici Survivora Ava Karabatić, Vlada Vuksanović i Sebastijan Fleiss. Između ostalog, Ava je kazala da Vladu voli od početka i da bi s njim voljela biti vezana do kraja života, a potom je dodala da to važi u prijateljskom smislu. Na pitanje voditeljice Antonije Mandić je li bila zaljubljena u njega kao što se pisalo, rekla je da se pisalo svašta i da će ona po tom pitanju ostati tajanstvena, piše Slobodna Dalmacija.

Svađa i naguravanje u zgradi RTL-a nakon što su se kamere ugasile: Vlada Avi nije javio da je u istom hotelu, pa je ona poludjela!

- Ja sam žena od riječi. Nisam žena za jednu noć. Ja sam rekla tko je moj favorit i ostala sam pri tome. Vladi bih poručila da ostane kakav je i da se neke stvari ne mogu kupiti novcem - rekla je Ava.

- Ovo je moja godina, poslova ima, sutra sam na otvorenju jednog kluba u Biogradu, preksutra letim u Vinkovce - rekla je Ava najavivši nastavak pjevačke karijere u sklopu koje sanja o duetu s Cecom.

Kazala je da je u Srbiji nova kraljica i da ju u Beogradu obožavaju te je još jednom istaknula da osjeća da će se udati upravo u tom gradu.

Zahvalila je svima koji su glasovali za nju, "dijelom djevojčicu, a dijelom ženu, natprosječno inteligentnu djevojku".

Upitana zbog čega u Survivoru žali bubnula je: Što više nisam bila gola!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:31