SEKS U BB KUĆI

AVA I UROŠ SVJETSKI REKORDERI U 14 godina Big Brothera nikad nije zabilježen seks već prve noći!

 Screenshot

Otac Ave Karabatić iznimno je ponosan i sretan što je njegova kći već prve večeri u Big Brother kući spavala s kaskaderom Urošem Ćertićem.

- Prezadovoljan sam Avinim ponašanjem u Big Brotheru! Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog novca niti na silu. Njeno ponašanje je potpuno prirodno. Vidio sam da se Ava zbližila s Urošem, on je definitivno njen tip. Ako je spavala s njim, onda je to ljubav, to je eksplozija, bomba! To je vanzemaljski! Ona nije imala vezu godinu i pol dana i ako je spavala s njim, onda se zaljubila i zato bi joj trebalo dati Nobelovu nagradu - rekao je Ivica Karabatić za srpski Alo .

- Jeste li vidjeli da je Ava dobila ulogu Severine u kući i to ima smisla. A ako je zaista imala seksualne odnose pred kamerama, to ništa nije strašno, pa ni Severini ništa nije falilo - nastavio je ponosni otac.

Avin otac kazao je da je njegova kći iznimno ljubazna osoba i da smatra kako ona više uopće nije svjesna da se u kući nalaze kamere.

- Ona će svakome skuhati kavu, čaj, bit će fina. Mada, ona ništa ne zna skuhati, vjerujte mi. Ja Avi apsolutno ništa ne zamjeram. Vjerujte mi da ja živim za Avu, ali ne živim njen život - zaključio je otac hrvatske starlete.

U 14 godina koliko se reality show Big Brother prikazuje diljem svijeta, nikad nije zabilježen seks već prve noći u kući, javlja Blic .

Ava i Uroš postali su svjetski rekorderi, a čak je Nemešu i Marijani trebalo deset dana da se opuste za seks pred kamerama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:46