NOVA LJUBAV

AVA KARABATIĆ U TAJNOJ VEZI SA ZVIJEZDOM ROME? Splitska starleta ljubi uspješnog sarajevskog nogometaša

 CROPIX

Splitska starleta Ava Karabatić objavila je u emisiji 'Red Carpet' na televiziji OBN da je u kontaktu s reprezentativcem iz Bosne i Hercegovine i najavila da će na njegov poziv posjetiti Sarajevo, piše Slobodna Dalmacija.

- Živjela sam tri tjedna u Sarajevu gdje sam vodila kviz na jednoj televiziji. Obožavam Sarajevo, u posljednje vrijeme često posjećujem glavni grad BiH, a potom i Mostar. Neću otkriti s kojim nogometašem sam u kontaktu. Nije važno tko je on, ali je veoma zgodan - rekla je Ava i na inzistiranje novinara ipak odala da su njegovi inicijali M.P.

- Ne znam da li M. ima neki dobar ugovor s klubom niti me to zanima. Doduše, pretpostavljam da ima. Neka naša veza zasad ostane tajna. Pričat ću više o tome ukoliko se veza razvije u nešto više - poručila je Ava.

Srpski Alo piše da se u sarajevskim kuloarima priča kako je Splićanka odnedavno u tajnoj vezi s 23-godišnjim nogometašem Rome Miralemom Pjanićem koji je navodno prekinuo s djevojkom, manekenkom Dajanom Kavarom, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. listopad 2021 09:08