RODITELJSKE BRIGE

BERNIE I SLAVICA OČAJNI ZBOG ZETOVA Tamara pobjegla u Švicarsku: 'Tata je vrlo sumnjičav i zabrinut zbog svega što se događa'

 Eamonn M. McCormack/Getty Images

Tamara Ecclestone nedavno se našla u centru pažnje nakon što joj je uhićen suprug Jay Rutland zbog sumnje da je 66-godišnjem narkobosu Jamesu Tarrantu pomagao u bijegu. Šokirana vijestima, mlada je nasljednica odletjela u Švicarsku s dvogodišnjom kćerkom Sophijom na odmor kod tate.

Kako piše The Sun, brak 31-godišnjakinje je poljuljan i još uvijek se ne zna što će odlučiti. ‘Sophia je Tamari najvažnija i želi se pobrinuti da nije u stresnom okruženju. Nije ni čudo da se Jay i ona u posljednje vrijeme stalno svađaju. Jay je zanijekao sve optužbe i pušten je uz jamčevinu, a na sudu ga ponovno očekuju 16. ožujka. Ako ga proglase krivim, mogao bi dobiti do sedam godina zatvora.

Zbog svega toga Tamara je potražila utjehu u očevom ski resortu u Gstaadu, a šef Formule 1 nikad nije bio presretan izborom svojih kćeri.

Navodno su i Bernie i Slavica zabrinuti za zetove, ne samo zbog Jaya, već im nije mio ni Petrin muž, James Stunt.

‘Bernie ne želi ništa komentirati javno jer se boji da bi mogao narušiti odnos s kćerima. Cure se osim toga jako dobro slažu s njegovom novom suprugom Fabianom i ne želi to ničime ugroziti. Premda pristojno komuniciraju, vrlo je sumnjičav prema zetovima i zabrinut je oko svega što se događa. Rekao je da su cure odrasle i da će se stvari riješiti, ali on ne želi da budu povrijeđene’, rekao je obiteljski prijatelj za Daily Mail .

Tamara i Jay upoznali su se u siječnju 2013. godine, a zaprosio ju je za manje od mjesec dana na odmoru u Dubaiju. Vjenčali su se u lipnju u Cannesu, a Sophie se rodila u ožujku 2014.

Unatoč svemu, Tamara ovaj tjedan u Švicarskoj djeluje veselo što pokazuje na Instagramu.





Til next time Gstaad

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Mar 4, 2016 at 6:48am PST









Snow bunny

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Mar 4, 2016 at 1:32am PST









Go horsey go

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Mar 4, 2016 at 1:27am PST









Perfect end to a snowy day

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Mar 2, 2016 at 10:12am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 15:16