SVI GA ŽELE VIDJETI

BIEBERMANIJA VLADA HRVATSKOM: PRVI DAN PRODANO ČAK ŠEST VIP ULAZNICA ZA 14.000 KUNA! U tri dana kupljeno više tisuća karata za koncert

 Promo

Prošlo je samo nekoliko dana od službene potvrde dolaska kanadske pop senzacije Justina Biebera u Hrvatsku, a organizator koncerta, tvrtka MPG, potvrdila je da je u samo tri dana prodano više tisuća ulaznica fanovima diljem svijeta.

Tako je Biebermanija i službeno zahvatila Hrvatsku, a svoj će vrhunac doseći 9. studenog 2016. u Areni Zagreb, kad će jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice nastupiti u sklopu europskog dijela svjetske turneje PURPOSE.

Instagram

- Iako smo znali da će zvijezda kao što je Justin Bieber izazvati veliki interes, iznenađeni smo time da je u samo tri dana prodano nekoliko tisuća karata. Ulaznice za koncert kupuju fanovi iz čak 12 zemalja svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Rumunjsku i Francusku, kao i susjedne Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju. Već sad mogu sa sigurnošću potvrditi da će ovo biti najbolji koncert u Hrvatskoj 2016. godine te da će, na naše veliko zadovoljstvo, ulaznice za koncertni spektakl Justina Biebera sigurno biti rasprodane - izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.

Turneja Purpose već je rasprodana u arenama diljem svijeta, uključujući New York, Chicago, Los Angeles i Toronto, što potvrđuje popularnost Justina Biebera i njegov status svjetske megazvijezde.

Organizatori su također potvrdili da je već prvi dan prodano šest Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica po cijeni od 14.020,00 kuna. Ovi će ultimativni BELIEBERI imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom #GetCloser sjedištu i bit će najbliže Justinu. Ova im ulaznica omogućuje upoznavanje i selfie s njihovim idolom prije početka koncerta, kao i obilazak backstagea, gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje. Na posebnom VIP ulazu dočekat će ih njihovi VIP domaćini, a kući će ponijeti i posebne poklone, ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.

Cijene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mjesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1465 kuna, dok je za Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj stranici www.eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 02:59