NEVOLJE U RAJU

BIJESNA DIVA Ne prestaju glasine o problemima u braku glumačkog para: Jolie zabranila Bradu da se viđa sa Siennom Miller

US actor Brad Pitt (R) and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 16, 2014. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
 ANDREW COWIE/AFP / Andrew Cowie

Vara li Brad Pitt Angelinu Jolie sa Siennom Miller? Ne još, ali Angie misli da bi se to uskoro moglo dogoditi, piše u novom izdanju In Touch Magazina, a prašina koja se digla oko te glasine ne stišava se u američkim medijima.

Brad i atraktivna Sienna u kolovozu su počeli raditi na novom filmskom projektu “The Lost City of Z”, a ljubomornoj Angelini to je bio dokaz da su njih dvoje mnogo više od prijatelja. U međuvremenu je Brad odbio ulogu u filmu, no nije digao ruke od produkcije, pa je nedavno želio posjetiti ekipu u Sjevernoj Irskoj, što je propalo nakon što mu je supruga to izričito zabranila.

Navodno je vikala na njega da ga ne želi u blizini Sienne Miller koja je nedavno prekinula vezu s Tomom Sturidgeom, a uz to ima reputaciju glumice kojoj nisu strane romanse nastale na filmskom setu, prenosi In Touch Magazine, koji podsjeća da se korijeni Angelinine nesigurnosti kriju u tome što je njezina ljubav s Bradom Pittom počela upravo tijekom snimanja filma “Mr. & Mrs. Smith”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 09:09